PR CUAET
-
А ви можете зайти через код?
-
Всім гарного вечора! заповнюю форми для батьків та виникло питання щодо intended occupation/current occupation. Вони на вїзді отримали work permits тому статус я обрала worker, але в current ocupation пишу retired (бо вони на пенсії в Украіні). чи варто написати unemployed? і щодо intended occupation. вони, скоріш за все, не будуть працювати, що писати в такому випадку? або краще написати, що вони планують працювати на себе (self employed)? Дякую!
-
Дивно і Печаль. Я визнаний влк не придатним і знятий з обліку. Але на руках маю всі документи. Рішення ВЛК і квиток з печаткою про зняття з обліку. Це все дали ,зробили і залишили , як знімали з обліку в тцк. То було ще в 2022 році
-
То було давніше, ВЛК визнало непридатним, тцк сказало що зателефонують щоб забрати воєнний білет і забрали приписне. Через купу часу я звернувся до тцк, а вони сказали що моєї справи не існує і я ніде не числюсь а значить не є непридатним, а такий зараз час, що буду придатним 100% От і я без нічого і ніде не числюсь.
-
То вас ,до військового стану ,непридатним визнали ?
-
@prcuaetua Чи ви перевіряєте людей рекламу і тд? Томущо я в якомусь сенсі довіряю модераторам цієї групи. І ця гілка буквально створена для реклами послуг ціх людей. Але я не можу знайти ніякої інформації про те що довідку можна зробити без фізичного прийому або взяти для когось і це наводить на погані думки
-
То не рахується (. Мене зняли в 15 році. Я служив у 2002-3 роках. Але я ще раз проходив , вже під час. Так як то що було раніше , не актуальне під час військового стану. Буде закон в дії , прецеденти , то в буде зрозуміло , що робити
-
😨Приблизно 650 000 чоловіків призовного віку покинули Україну, більшість з яких незаконно переправили себе через кордон, — Politico Телеграмна служба новин | Підписатися
-
Здесь,кто подскажет что нужно заполнить на возврат налогов и климатические, если есть ребенок ? Какую форму нужно?
-
Ми маємо надати інформацію про внутрішній паспорт (номер і дата видачі і кінцева дати), але загружати нам ніде його не треба. Якщо ви маєте на увазі optional документи, які можемо загрузити, то це на розгляд кожного що додатково подавати. Не впевнена що внутрішні паспорти якимось чином допоможуть у імміграції. В групі тут ще жоден не поділився тим що був запит на український внутрішній паспорт. Припускаю, якщо на візу могли люди вказати паспорт-книжечку, потім отримають Id і на ПР вказують нові , тоді звичайно це зацікавить офіцерів…
-
ви основний заявник? тоді вам треба буде швидко повернутися , якщо буде рішення і портал з підтвердженням вашого знаходження в Канаді. На це зазвичай дають 7 діб. Тому беріть квітки зі змогою зворотні перенести на іншу дату, щоб ви змогли перенести та прилетіти в ці 7 діб. Якщо ви не основний заявник - можете літати як завгодно.
-
Так дітям окрема гілка слотів. Дитячий до 16
-
Ще не приходило на біометрію нічого