PR CUAET
-
Доброго дня, чи робив хтось недавно довідку про несудимість з Польщі. З чого почати. Дякую щиро за відповідь.
-
‼️ Повістка буде вважатися врученою, навіть якщо громадянин її не отримав, - ЗМІ Якщо громадянин не знаходиться за адресою, яка вказана у ТЦК, і фізично не отримав повістку, вона буде вважатися врученою. Крім того, якщо військовозобов'язаний не уточнив свої дані, ТЦК зможе звернутися до поліції, щоб його затримали та доставили.
-
гугл рулить
-
-
можна. Я одночасно з одного аккаунта реєструюся через приват на двух телефонах на компі за допомогою електроного ключа. Все працює, але поки зо слот не зловила 😁
-
ну кажуть що якщо людина уточнить свої дані де вкаже що вона за кордоном то їм повістка не буде приходити. так як тоді це вже протизаконні дії з боку тцк - вони знають що ви за кордоном (ви ж дані обновили!) але свідомо присилають вам повістку кудись в україні. це можна оскаржити в суді
-
Саме так стоїмо на постійному обліку вже з 16 року. Через це де будь паспорт не зробиш тільки там де на обліку. Український паспорт на той час вилучали. Але якщо стоїш на обліку то це не значить що за кордоном тобі вручають закордонний воєнний квиток🤣І ставати на постійний або тимчасовий не є обов’язковим. Так написано на сайті консульства. Якби це знали раніше то і не ставали б. 🤷🏻♀️
-
отаке видає
-
Ну і що це дасть?Питання було в тому що якщо у людини немає військового то що з неї візьмуть. Заставлять повернутися?Штрафами обложать якщо людина немає майна в Україні. Та людина тому і виїхала звідти і виписалася щоб не жити в тому що зараз твориться. Але зробила це ще свідомо завчасно
-
навіть якщо і не стоїть на обліку то все одно вони всі бази зливають в одну і створюється профайл
-
У списку документів на фед рівні є у переліку - national id. Мої друзі подавали теж українські паспорти внутрішні при подачі на пр, одразу🙌. Мають пр вже. Можливо це ще від програми залежить, бо таке теж може бути. Мені здається що краще додати ніж не додати. І щоб не було дозапитів. Цікавить думка @OstapBosak