PR CUAET
-
Я розумію ваші почуття. Але справа в тому що податися на ВП якщо його вже видали на три роки люди поки не можуть…. Подаються лише ті хто отримав менше ніж на 3 роки.
-
Я не обурююсь,а розʼяснюю чому саме так довго.Кожен читає рядки з тим настроєм який сам має.Але поясню вам те що ви не зрозуміли. Що якщо люди отримували на три роки і в кого зараз він дійсний ще на два роки,то люди вважають що подаючи заяву вони отримають не від сьогодні і на три роки,а може і на менше,а вірять в те що новий ворк перміт буде з 2025 по 2028.Різницю бачите?Не знаю як вам по іншому розʼяснити щоб розуміли.
-
Це зрозуміло. Були в них причини не зараховувати
-
е така сама ситуація як наприклад родина їду до Канади, один з дорослих по стаді перміту, бо буде вчитися, тоді автоматично другий член родини отримує відкритий ВП, а дитина візітор рекорс
-
Дякую, бо на сайті Режістрі на Shawnessy теж є така прописка: However, if the document is going to be leaving the province of Alberta, our signatures are not necessarily valid. We would suggest you go to a Notary Public and seek their signature on anything other than Alberta mandated information.
-
На грошову допомогу можна податися і з візітор рекорд
-
Дитина отримує страховку автоматично по батьківському ВП. Візітор рекордс не є основою для отримання мед картки. Тільки ВП.
-
У матері є ворк перміт. Тож дитині на його основі дадуть без проблем візітор рекордс. Просто його потрібно показати офіцеру. А от якби в неї не було ВП, тоді інша справа