PR CUAET
-
Тому і думаю поїхати в Оттаву бо там можу податись одразу.
-
Тут же іміграція повністю по окремим правилам. Федеральні правила не працюють взагалі. Окрема бюрократична система. Окремо евалюація диплому(вес не працює) . Країна в країні якщо коротко
-
Тут ходиш, здоровкаєшся з сусідами. Більш «лампова» атмосфера як на мене
-
что такое портал 2 не в курсе, но я имел в виду опцию confirmation of permanent residence на портале permanent residence. Это последний шаг обычно перед получением копр
-
Я бы еще проконсультировалась по этому поводу. Сегодня видела в другой группе что маме прислали отказ за предоставление не правдивой информации (что она работает, а попросила визитор) не знаю влияет ли это на что то, но не уверена что можно оставить это без внимания. Я отмечу @OstapBosak Остапу, можете підказати чи треба щось робити з тією заявкою
-
Довідки треба за останні 3 роки ж наче
-
Так а чого не подивитесь на Калгарі?
-
-
Тупанув. Другої поправки😂
-
Не дуже. Мені не дуже бо можу зробити джоб оффер. Але з дитиною Канада трохи краща(медицина без 4-5значних сум це вже ок). До того ж дружина не в захваті від 2 поправки до конституції США.
-
Хтось вивозить за рік фултайму. Тут поки що треба розмовна(без письма)
-
Залежить як вчити. Фултайм чи парт. Франсізасйон чи самому за гроші.
-
В мене чоловік зі школи вчив всі предмети на французькій. Хто його знає, від вашої наполегливості та цілеспрямованості залежить. 2 роки це точно, якщо прям так серйозно вчити кожного дня. Як перекладач англійської, німецької та арабської кажу вам, що мова - то щоденна практика і постійне поповнення словарного запасу
-
Та недовго. До 19 лютого 2022 був в Україні. Потім війна застала в Туреччині. Там місяць. Потім 10 місяців в Естонії. Поки чекали візу і тд. Тут вже майже рік. Я просто багато років працював із Штатами і Канадою