PR CUAET
-
Онтаріо(думаю про оттаву). Монреаль взагалі мені ок. Але без франсе в2 тут ПРу не отримати. Ніяк. І я не впевнений що встигну(англе маю десь с1)
-
Відмінність Канади як на мене це можливість з часом інтегруватись у суспільство і не бути чужим. В тій же Європі, Дубаї чи Японії ти всеодно будеш гайджин - чужак, скільки б років не прожив і як би не володів мовою. Також система фінанмів і інвестиціі і пенмійна система тут досить розумно побудовані якщо вивчити як ними користуватись і що таке tfsa rrsp чи fhsa
-
Так згодна. То є також правда. А що? Може і до Дубаїв? 😝 Спекотно дуже. Арабську я знаю. Хахаха і сміх і гріх. Дякую за розмову, за те, що почитали мої жіночі соплі. Що адекватно відповіли. З нашими людьми поговориш і на серці легше. Завжди так де б я не жила. Гарного вам вечора.
-
Ох, у всьому винні ці кляті заробітчани 🤣🤣🤣 спочатку по заграніцам гроші гребли лопатою, потім через них візу не видавали людям, які були в Україні і дійсно хотіли полетіти до Канади. Це я жартую, а якщо серйозно - заявок на візу більше 1 млн, більшість з них зроблено аби було, приїхало 200 тис, деякі їхали заради 3 тис виплат, деякі в гості, деякі заради майбутнього, деякі дуже розчарувалися і повернулися в Європу на виплати, бо якісь "заробітки" не такі і солодкі, а може просто не та лопата виявилася. І саме образливе для мене слухати, що українці як ніколи об'єднані - і ті що за кордоном і ті що в Україні. Покажіть мені дійсно об'єднану націю, бо я її не бачу. Кожного дня сварки тих хто виїхав і хто залишився, кожен намагається доказати свою правоту. Ті хто в Польщі на виплатах рахують виплати в Норвегії (образно кажучи). Ті хто в Норвегії кричать - чого ви сюди їдете, тут не рай, це шо вам туризм міняти країни? І на фоні цього всього ти читаєш новини про ракети-шахеди-пропавших безвісти. І наступне повідомлення в одній з груп - підкажіть як ви везли через кордон самогонний апарат? Занавіс 🤯
-
Ха ха ха, дякую. Посмішили. Хто його знає, Якби знати, що складеться добре, може воно і якось легше сприймалося. А то сидиш, як на пороховій бочці і не знаєш свою долю, а більш за все за дитину душа болить. Дякую за розмову. Будемо сподіватися на краще. Хай нам всіх бог береже
-
Совсем запуталась, кто продлевал визитор рекорд ребенку, подскажите у вас также в кабинете высвечивается две отдельные анкеты на вас и ребенка? Подавала вроде как одну анкету со своими и ребенка данными, но когда сабмитнула, вышло как две отдельные. Теперь переживаю, что и себе визитор рекорд попросила..
-
З ваших слів вилазять натяки на рептилоїдів/всесвітню змову і інші конспірологічні теорії.(моє субʼєктивне)
-
Я як раз досить можливо що буду їхати. У вас дуже хибне уявлення про Канаду. Тут ввп на душу 51к. В Дубаї 44к (на 2021). Це близький рівень розвитку відносно. І ні це не комусь вигідно а відсутність соціалізації/відсутність бажання змін/ невиіння пристосовуватись до потреб в робочій силі чи банальна лінь
-
Я кажу не про Канаду, а про Едмонтон. Не переводьте тему на свій лад, будь ласка. Це по перше. Дубай знову ж таки далеко від Канади і не є першою країною світу з якої можна брати приклади. Ви ж не поїхали кудись, а собі в Квебеку. І думаю, тому ще не поїхали ще кудись, то вас все влаштовує. Якби то був мій вибір, то в Едмонтон і в Канаду я б ніколи не поїхала. Але нажаль як сталося так і сталося і не вам мене повчати чи засуджувати. І ще раз повторю Канада вважається найрозвинутішою країною СВІТУ. ТАКОГО плану проблем тут не повинно бути, доки Це комусь дуже вигідно.
-
Я дрони і шахеди дуже добре бачила, та росіян, що зайшли до мене в дім і приставили дуло до віскі чоловіка та орали на дитину, щоб не кричав і плакав. Чудом сусіди врятували, бо чули галас. А от, якщо Едмонтон нам папери не погодить, то повернемося ми далі дупою дитину від балістичних ракет ховати 😜 Я не думаю, що якби у вас не було норки, як би вибратись звідти, то ви б хоч хвилину думали. За даними американської розвідки 21 тисяча українських чоловіків намагалися перетнути кордон нелегально. 14 000 з них вплавь через річки, 7000 з них по підробним документам. Так що, вельми просю насолоджуватись Едмонтоном. 😊
-
Тож намагаюсь вияснити чи шкільний атестат треба підтверджувати через Wes? Чи ні?