PR CUAET
-
Ну мова йде за паспорти, які мають з'явитися після диво постанови КМУ
-
да. а тут вже по ішному кароче, через 2-3 тижні буде понятно ))
-
Цей чат це не дозволяє Правило 12
-
Без поняття. Може групи якісь є в Фейсбук.
-
с начало сдавайте английский CEPIP - и потом смотрите на то, где вы живёте. Если в Ontario (а я подозреваю, что это так) - то дальше либо Express Entry (что мало вероятно), либо Ontario Job Offer Stream. - там что бы в выборку попасть - вам должны платить 100К+, язык CLB9 и лучше что бы вы не жили и не работали в GTA.
-
Створюйте чат і в вас розвʼязані руки на будь-які дії, які Ви вважає за потрібні/ закономірні.
-
Подскажите,что такое "запрос милитари". Спасибо
-
І що? Видають чи ні?
-
Мені подруга буквально тиждень назад казала що можна. Її програму в NS закрили. Надіюсь встигну її попередити що ні.
-
Жінки, згідно українського законодавства, теж мобресурс. Зустрінемось в окопі
-
ну згідно цього - будуть але лише в консульствах. ну і це логічно - в консульстві ти можеш оновити дані/стати на облік а "дп документ" цим не займається
-
Я вже теж
-
Я вже про це писала вище. Сказали що не можна навіть прохання. Будь які заклики навіть мирні.
-
коротше треба як мінімум до 18 травня забути про це і коли будуть зрозумілий порядок подачі заяв, отримання, оновлення даних, постановка на облік і тд - тоді далі обговорювати. бо наразі це все вилами по воді. більше догадок і паніки ніж реальних рішешь
-
-
Перевіряйте. Ця тема багато іпсо підіймає #нетреба