PR CUAET
-
Ви після пере подачі чекали знову 3-4 місяці? Чи швидше розглядають якщо заявку повернули?
-
Дякую!
-
если намерение жить в провинции важно на момент подачи и момент рассмотрения вас, как кандидата на пр, то покидать провинцию не стоит. если требования иметь намерение оставаться в провинции ПОСЛЕ получения пр нет, то едьте, куда хотите. статус пр по умолчанию означает, что вы вольный человек всея канады и можете жить, где угодно As a permanent resident, you have the right to live, work or study anywhere in Canada.
-
Я не знаю, але якщо Вас визнали непридатним , то напевно у Вас є проблеми зі здоровʼям, тому ( я не пам'ятаю в якій формі – але там були питання про серйозні захворювання) якщо Ви їх (захворювання) вказували- то Ок ! , а якщо ні - то ….. самі розумієте.
-
Прочитав, в шоці. Що ці модератори тут творять, це що ви так самовиражаєтесь? Хочеться почитати думки інших людей, їх переживання, подальші дії, а декілька модераторів вирішили самооцінку підняти собі. Розумію що мене зараз замутять чи забанять, але це якийсь треш.
-
про серйозні захворювання тут вже піднімалось. якщо ви медікал екзам пройшли і до вас нема ніяких претензій то всі решта захворювання які у вас там знайшли десь в Україні їх не цікавлять
-
-
У емайлах з aor та portal 1/2
-
Якщо вам не достатньо смс вище і дій, наданих опісля - що Ви пропонуєте?
-
Ну слава богу, бо одразу відмова, то була б жесть (( удачі вам!
-
Створювати революційні, протестні і подібні дії не є метою чату Мета чату - інформаційна.