PR CUAET
-
На самому сайті писали до 220 не знімають бали
-
Так про який алгоритм дій може бути мова якщо всі пропозицію до є ДІЙ є ЗАБОРОНЕНИМИ правилами чату? Я не правильно розумію?
-
Я заказывала у неё справки о несудимости из Украины и из Польши. Очень довольна, вчера получила оригиналы по почте. Рекомендую!!!
-
а як Ви собі це уявляєте? Ні, не можна. Вас навіть на літак не пустять
-
Для цього є ця гілка, бо по суті жодної дійсно важливої інформації (алгоритму дій) не несе. Можете вище зазначене робити в межах правил? Чи хочете просто закриту гілку?
-
Большое спасибо за справки о несудимости. Наш консультант сказал, что перевод сделан очень качественно. Рекомендую всем, кто ещё сомневается.
-
Не має чого стресувати. Навіть, якщо паспорт не видадуть, вас звідси ніхто не випустить. Одна жінка приїхала з небіометричним паспортом з Польщі по 3000 , а назад її не пустили на літак, бо польсяка Дія вилогінилася і не дала залогінитись, щоб показати статус в Польщі. В 2019 Канада приймала протерміновані Венесуельські паспорти. Також є люди по Куает, яким продовжили ВП, з протермінованим паспортом. Вихід буде не нервуйте
-
Я знаю. Але яким може бути «алгоритм дій» саме в цій гілці на вашу думку? Його в принципі бути не може. Виправіть мене якщо я не права. Інформація оновлюється зі швидкістю 1 новина раз в 4 години. Люди спілкуються на тему тут стосовно закону та наслідків. Ці 2 дні це найбільш стресовий час для більшості. Інформацією являється також особиста думка окремого індивіда. 🤷🏻♀️
-
Якщо є деталізація, яка може допомогти - а вона походить з закону, деталей якого ще не існує повноцінно- можливо буде алгоритм Наразі існує лише інформація, подекуди спекулятивна.
-
Мені всеодно на себе. Тільки щоб ЙОГО не забрали. Всі жінки що сидять в цій групі зрозуміють. Наразі Канада ніяк не прокоментувала нововведення (на відміну від деяких країн). Це і лякає…
-
В мене WP до 2026-10. Отримала CAQ, подала заявку на Study Permit для навчання DEP. Прислали Study Permit до 2026-02 а також новий WP, де вказаний роботодавець Centre scolaire de Montréal (це для стажування). Також до 2026-02. Також написано, що потім покинути Канаду. По закінченню DEP з таким пермітом не маю право отримати PR по програмі PEQ? Також якщо вже не хочу навчатися, старий WP анулювався? А якщо піду навчатися, то після навчання ввечері або на вихідних тепер не маю право працювати?
-
Моя думка така: в цьому чаті модераторів більше, ніж учасників . Як тільки відкрили рота щось обговорити- одразу налітає 10 модераторів і кажуть, що це не по темі і неможна і мета чату інша. Банять всіх без розбору за будь-що буквально. А ще кожні 20 хвилин постяться правила чомусь в кожну вітку. Всі їх давно прочитали. Ніби ми тут обговорюємо кулінарні рецепти для вегетаріанців. В жодному чаті такого не бачила ще