PR CUAET
-
Добрый день! Кто-то из представителей мужского пола старше 18 был вчера или планирует сегодня пойти в консульство в Эдмонтоне, для продления паспорта? Про новый закон знаю, хотелось бы услышать на деле работать в Эдмонтоне или нет. Телефонная линия лежит, на письмо они не отвечают
-
Добрий день! Запис на консультацію з хорошим бухгалтером за посиланням нижче: taxcanada.accountant/ua/contact-2/
-
Якщо штампи в паспорті є, я б вказала, з поміткою "транзит"
-
так
-
Це письмове підтвердження вам ніяк не допоможе. Вони видадуть вам розпечатаний офіційний документ про ТИМЧАСОВЕ (короткострокове) припинення послуг для чоловіків 18-60 років до 18 травня. Цей документ вам ніяк не допоможе податися на ПР, оскільки призупинення послуг наразі короткострокове (менше, ніж на місяць, навіть)
-
В сенсі показалось 😄 пишу те що бачила своїми очима може там в кабінеті за закритими дверями щось і було , але за 2 години мого перебування там він жодного разу не виходив , всіх приймав всі виходили задоволені що подались
-
Були тут такі люди
-
@Kucheryavich @AnnMoroz Дякую вам за відповіді. А особисто їхати за адресою консульства (не посольства), правильно? 331 Metcalfe Street, Ottawa, ON, K2P 1S3
-
Добрий День. Підкажіть який тип доходу вибрати для Other Foreign Income & Foreign Tax Credits (Employment not reported elsewhere; Other not reported elsewhere; Business reported elsewhere)якщо дохід з ФОП України (праця за контрактом з IT компанією). Податки сплачуються в Україні та грощі виводяться на українську картку.
-
Добрый день! А медосмотр нужно загружать, который мы проходили по прилету или же они потом до запросят его?
-
5000$ заплатила за 4. Це лише послуги консультанта
-
Звичайно можна