PR CUAET
-
Уже 3 раза питала, чи отримали документи і чи все добре. Не відповідають. Дякую:) Спробую іще.
-
Не знаю, спробуйте. Вчора в черзі люди казали, що треба нагадувати про себе.
-
Підкажіть будь ласка, сестра 14 років має СП (їй відмовили у ВП того року, хоча однокласницям українкам того ж віку дали). Чи може вона працювати до 20 годин на тиждень маючи шкільний Стаді Перміт? Хоче підробляти для себе по 6-8 годин на тиждень, вже і має де, але чи можна легально це робити?
-
Господа, на какую цену примерно ориентироваться на перевод украинского документа для Канады (чтоб Канада его принимала, с апостилем и тд)? Нужно перевести документы не относящиеся к миграции. Хочу прикинуть на какую сумму готовится. И вытяги получаемые из Дії можно ли давать в работу или должны быть мокрые печати?
-
А если уже и на самом деле паспорта уже в консульстве по дип почте, а я оплатила DHL, вернут ли деньги они интересно
-
І на скільки, я знаю з чатів, то DHL мають Вам надіслати трек-нометр, коли в них буде паспорт. І тоді вже можна відслідковувати рух паспорту з України до посольства
-
Мені здається, що так. Це ж DHL має повернути. Просто для цього консульство, мабуть, повинно щось відписати, а вони це роблять повільно. Розкажете потім, думаю, багатьом цікаво)
-
Это два разных документа, не уверена, что подойдёт
-
А мені без помітки. Просто написано що видано замість військового квитка
-
Мені в 2007 видали листочок А5 з такою поміткою 😂