PR CUAET
-
Цей емей в самому внизу?Можете зробити скріншот де шукати той емейл ?
-
Я по поводу возврата денег, вдруг я оплатила, а паспорт уже был в консульстве. И получаеться я не воспользовалась услугой DHL
-
Может кому-то пригодится, всем кто в консульствах подался на загранпаспорт до 23 апреля должны выдать паспорта в консульствах, все кто подался в ДП документе до 25 апреля должны выдать в ДП документе в котором территориально подавался. Все кто будет подаваться после 23го апреля (призывники),должны будут забрать загранпаспорт в Украине
-
Ми купували на ВП. Юристка, яка робила угоду, тільки попросила наші ворк перміти і почитала закон що ми як виключення. Купити проблем не було, але тепер страшно що не отримаємо ПР. Бо Наталь якщо продавати будинок в перші два роки після покупки - це тільки в мінус, враховуючи витрати на податок, на оформлення, на адвоката, ріелтора і тд. І купувати, доречі, нам виходило дорожче ніж орендувати. Так як щомісячні платежі за обовʼязкове страхування, протерті такс і тд. Звісно, морально приємніше жити в своїй хаті. Але є стрес що тільки купив будинок, робиш ремонт, купуєш меблі, а сидиш на ВП й досі.
-
Знала бы раньше что много паспортов уже здесь, ничего бы не оформляла