PR CUAET
-
На кожній гілці свої тематики -> повідомлення В селпіп селпіп, в ЕЕ- ЕЕ, тощо Все разом можна передивитися в «Важливе» Буде нова інформація - зашеремо. Ця ініціатива (інформаційний контент як пост) нещодавно запустилася, тож багато смс ще немає.
-
Ось таке питання виникло, згідно закону, після набуття їм чинності, надається 30 днів для постановки на військовий облік у посольстві та 60 днів для оновлення контактних даних. Але якщо консульство не надасть таку можливість і не бути змоги отримати слот, то тоді виходить, що консульство перешкоджає і не надає можливості виконувати той закон? Чи я щось не те розумію?
-
Олю підкажіть як створити віртуальну карту, бо не можемо Жінкі зробити дію. Не сканує телефон чіпа (
-
Додаток дії чи ПриватБанк?
-
Вам треба буде скан вашого закордонного паспорта, ідентифікаційний код. Номер телефону може бути канадський. Завантажуєте додаток, далі слідуєте покроковій інструкції (завантажуючи документи), потім у вас буде невеличкий відео-дзвінок із ними. І вуаля - у вас вже віртуальна картка Монобанку
-
Доброго дня, я подавався на кліматичні окремо листом і там вказував свій дохід до Канади, але не давно лист всеодно прийшов такий як вам, я просто в своєму акаунті відправив їм свою оцінену декларацію з Канади за 2023 рік і вони все перерахували ) але наскільки я знаю найкращий спосіб це до них телефонувати і все усно казати
-
Дякую