PR CUAET
-
З канадським паспортом ніякого плану нема. Єдиний варіант - це, можливо, маючи ПР і пройти процедуру вибуття на ПМП. В інших чатах читав, що нещодавно люди це робили і вдаавалось. Але варіант ризикований, бо все одно треба повертатись і зніматись з обліків. Можливо, після всіх уточнень це можна буде нормально зробити через консульство, але хто зна
-
я навіть не впевнений що консульства вели цей військовий облік коли небудь. на консульський облік можна стани але це нікому не треба було і ніхто не ставав. про військовий за кордоном тільки зараз вводять. а повернутись людина мала обовязок тоді, коли після закінчення кафедри або армії їй видавали мобілізаційне розпорядження в якому написано що якщо оголошуються військовий стан то у вас є 7 днів щоб звявитись у військомат. без усяких повісток. у мене так знайомому кримінальну справу відкрили бо він за кордоном вже 3 роки живе але закінчував кафедру і мав звання і він отримував це розпорядження коли закінчив кафедру. всі решта приходять по повістці. а якщо ти за кордоном ти її отримати не можеш фізично. от і все.
-
ви праві у випадку якщо людина офіцер запасу і має звання. якщо ви не служили то ви не маєте (ну точніше раніше не мали) зобовязання повернутись якщо починається війна
-
З минулого року військовозобов'язані мали вже ставати на консульский облік після вибуття з України на ПМЖ. І не лише ті, хто служив чи проходив кафедру. В мене чоловік ні служив, ні проходив кафедру, а у військовому квитку вказано, що військовозобов'язаний.
-
Добрий день, після отримання номінації я змінила роботу і заповнила аплікацію про зміну на порталі, чи треба мені чекати на підтвердження чи можна переходити до наступного етапу та подаватися на федеральний рівень?
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, може маєте досвід. У дружини та дітей візітор віза , до кінця січня 2025р ( one entry). Заїхали в Канаду в березні щоб отримати work permit. Повернулись в Україну. Планують заїхати в Канаду в липні. Питання , чи потрібно подаватися на візу, чи є шанси, що дозволять заїхати на підставі старої візи ? Дякую.
-
Доброго дня! Наша іміграційна компанія постійно звертається за послугами в отриманні довідок про несудимість з Україні та інших європейських країн до юридичної компанії Гросмейстер @Margo2145. Дуже професійний та швидкий сервіс, дякуємо за співпрацю!
-
але реально ніхто на той облік не ставав і всім було до задниці де ти і шо ти поки ти в один момент не став потрібний країні раз за 30 років бо їх кормушка в небезпеці
-
14 млн із скількох?)))
-
я вже писав тут і повторюсь - воювати в штатах і в україні це різні речі. в штатах тебе одягнуть, озброять, навчать, захистять і твоя сімя буде теж в пошані і з грошима якщо з тобою щось трапиться. якщо інвалідом повернешся то теж бідувати не будеш. а в україні на бронік всім селом збирають. про те що буде з ветеранами які повернуться навіть гірко думати
-
Моя думка - в такому випадку не треба. Тому що сказано що треба заповнювати інформацію on behalf of your family members. А за визначенням ircc family member це spouse or common-law partner, dependent children, and their dependent children. Тобто якщо дитина не депендент, вона не є family member