PR CUAET
-
Заградотряди допомагають тільки в атаці. При захисті з них толку 0, бо люди будуть піднімати білі прапори і ти втратиш дуже багато території за дуже короткий термін.
-
Ну як я зрозумів, Україна дає пояснення за кожне можливе порушення, коли приймається закон. Конкретно 4 квітня, вони дали відступ по кримінальній відповідальності за СЗЧ
-
Без флуд і провокацій. Дякуємо
-
/warn
-
Так
-
Дякую. То номери sin та health карти залишаються такими як були, тільки дати змінюються?
-
Я думаю, якраз така процедура, щоб ЄС та ЄСПЧ не вставляли палки в колеса, коли дають допомогу. Типу ти такий кажеш: в мене особливі обставини (я думаю тут ні у кого питань нема), і я своїх людей обмежую в таких то правах. Все інше я дотримуюсь. І коли буде якийсь кейс, ЄС скаже, ну вони могли не дотримуватися тих законів, або такий закон може існувати і він не являється диктаторським
-
Я все робила онлайн. Хелз карта прийшла швидко, а вот sin чекаю 3 місяць, постійно звоню і одна відповідь: чекайте. Тому якщо є можливість, то оновіть дати по sin в service Canada особисто.
-
Огляд адвоката теж флуд чи провокація? 🙄🤔
-
1. Ну таке, коли в тебе є варіант життя в полоні, або бути розстріляним своїми, багато хто обере життя. 2. Поки навіть натяків нема на таке. Навіть ті закони про СЗЧ викликали дуже великий спротив і кейсів по ним не дуже багато прийняли. Хоча СЗЧ то дуже велика проблема для обох армій.
-
Привет, Юль) TFSA в CIBC открыт у нас. Пополняю через приложение. Деньги идут 3-4 дня И контролирую баланс там же, все видно. Пока проблем нет🤞🏻
-
Так. Це прописано в конвенції по правам людини - що країни можуть обмежувати права у періоди війн, загрози населенню інших незвичайних ситуацій - Стаття 15. Відступ від зобов’язань під час надзвичайної ситуації Під час війни або іншої суспільної небезпеки, яка загрожує життю нації, будь-яка Висока Договірна Сторона може вживати заходів, що відступають від її зобов'язань за цією Конвенцією, виключно в тих межах, яких вимагає гострота становища, і за умови, що такі заходи не суперечать іншим її зобов'язанням згідно з міжнародним правом. Наведене вище положення не може бути підставою для відступу від статті 2, крім випадків смерті внаслідок правомірних воєнних дій, і від статей 3, 4 (пункт 1) і 7. Будь-яка Висока Договірна Сторона, використовуючи це право на відступ від своїх зобов’язань, у повному обсязі інформує Генерального секретаря Ради Європи про вжиті нею заходи і причини їх вжиття. Вона також повинна повідомити Генерального секретаря Ради Європи про час, коли такі заходи перестали застосовуватися, а положення Конвенції знову застосовуються повною мірою.www.coe.int/uk/web/compass/the-european-convention-on-human-rights-and-its-protocols