PR CUAET
-
Привіт, Вельмишановні земляки! ПРОШУ ПІДКАЖІТЬ ЩО РОБИТИ: ! Сину 6 років. Закінчується паспорт. Місяцями, в E-черга в Оттаву - БЕЗРЕЗУЛЬТАТНО! Як виготовити малому новий паспорт, щоб не продовжувати? Дякую Вам щиро за любу підказку!
-
Привіт, Вельмишановні земляки! ПРОШУ ПІДКАЖІТЬ ЩО РОБИТИ: ! Сину 6 років. Закінчується паспорт. Місяцями, в E-черга в Оттаву - БЕЗРЕЗУЛЬТАТНО! Як виготовити малому новий паспорт, щоб не продовжувати? Дякую Вам щиро за любу підказку!
-
Тревел документ - тобто Закордонний паспорт України+ OWP-для підтвердження статусу в Канаді
-
Доброго ранку . Можливо хтось стикався з такою ситуацією і може підсказати що робити в такому випадку . Пройшли медичний огляд, і лікар направила на аналізи, про рентген не сказала, чоловіка викликали на роботу в США , я в Канаді з дитиною, і в чатах побачили що потрібно було ще й рентген , а він його не зробив , і тепер може не встигнути закінчити мед огляд в 90 днів , писали в лікарню сказали що не можуть відправити результати без рентгену , що в такому випадку робити ? Чи будуть проблеми при вьїзді , адже у нього на руках є документ з лікарні що він почав проходити і контракт з роботи , що потрібно було поїхати, звонили в IRCC , прислали форму на обробку заявки , заповнили але ніхто не відповідає, не знаємо чого чекати , і що краще зробити в такому випадку ? Підскажіть може хтось знає .
-
Прибираю, зрозумів. Не знав.
-
Это плохой пример и безвыходь, что вы написали. Ничего дельного и конструктивного не сказали. Это я знаю и сам!
-
Добрий ранок! Чи робив хтось дарчу у Канаді на нерухомість в Укоаїні? Яка процедура?
-
Дп документ в Европі ще розглянути варто. Там без запису день в день приймуть
-
Це ви називаєте «ЧІТКОЮ ІНСТУКЦІЄЮ»???
-
Я других вариантов не нашла. Без слота Вас никто не примет, к сожалению. Только если Вы многотетны или ребенок инвалид, Вас могут поставить в льготную очередь, но в льготной очереди так же много желающих. Я имела право на льготную очередь, но консул прямо сказал, что легче сейчас слот словить, чем дождаться льготную, вот я уже за месяц несколько словила, нужен еще один.
-
Поганий приклад і безвихідь це те що зараз відбувається з загран паспортами. Вам дали чітку інструкцію. В Канаді загран зробити це тільки ловити слот на сайті. Іншого варіанту легального не має
-
Не існує вже
-
Дякую Вам за можливі варіанти… вже думали про це. А якщо з маленьки дітьми поїхати в консульство в Оттаві і спробувати через живу чергу / чи такого не існує?
-
Якщо б була чітка інструкція цього б чату не було. Тут щоб слот зловити треба підключати смікалку 💡.