PR CUAET
-
Доброго вечора) Допоможіть, будь ласка, з таким питанням) В кінці лютого квитки до Канади,в мене візітор віза в старому паспорті, який закінчується через півтора року. Є і новий паспорт на руках. Моделюю ситуацію, якщо офіцер в аеропорту не дає мені ворк перміт. Тоді вже в Канаді я подаюсь на ворк перміт….. але я маю подавати старий паспорт , новий я так розумію не можна? Якщо все таки така ситуація виникне, то перміту чекати мінімум 3-4 міс. і після його отримання програма закриється і я вже не зможу отримати перміт на новий паспорт ? Поправте мене якщо я щось не так розумію. Або може порадите як мені краще зробити 🙏
-
Підкажіть, отримала інструкції для експрес доставки паспортів з України. Там інструкція DHL та VFS global. Потрібно обрати щось одне з двох? А також чи одну робити оплату і заявку для двох готових паспортів дітей?
-
Добрый день! Подскажите, пожалуйста. Вернули заявку на ПР обратно, потому что не подкрепили диплом об образовании (а эвалюацию подкрепили 🙃). Теперь они говорят, нужно добавить этот документ и отправить заявку снова. Но, «it is considered incomplete and is being returned to you along with your processing fee. A copy of your application has not been retained.» Они пишут, что вернут и processing fee. То есть нужно снова платить полную сумму и подкреплять новый чек? И просто ждать возврата по старому чек? И еще вопрос, когда мы будем опять отправлять заявку, нужно ли менять даты в формах на актуальные? (Например, те формы, где нужно подписать и указать сегодняшнюю дату и тд) Спасибо!
-
Всім добрий день, прошу допомоги розібратися з питанням щодо заповнення (IMM5257) Application for Visitor Visa(Temporary Resident Visa) Made Outside of Canada. А саме з частиною Details of visit to Canada. Що саме ви заповнювали в цьому відділі, вже передивилася купу відео , але чогось всі пропускають то цю частину. Що саме ставити в відділі purpose of my visit Якщо ти вже знаходишся в Канаді ? І взагалі як заповнити цю частину? Дякую за приділений час до мого запитання
-
Например, бизнес-Квебек более 60 месяцев. Federal High Skilled 46 месяцев. Refugee, Humanitarian and Other 35 месяцев, Family Class - Spouse Partners and Children (including FCH) - получше 14 месяцев, ну, может такие сроки будут и для Программы 23 октября
-
Тут интересовались сроками. Я нашла на IRCC интересную статистику по состоянию на июнь 2023г .... и сроки меня впечатлили, надо сказать. Они в месяцах. 36-46.... www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/transparency/committees/cimm-june-14-2023/processing.html
-
Приветствую. Для информации и ориентации. Подача на номинацию от провинции - 6 октября 2023 ( Occupation in demand, NOC 75110, Construction helper/labourer...) - 24 октября 23- подтверждение принятия - 13 декабря 23 - Номинация ( на меня и жену) Первый этап пройден. Готовим пакет на ПР.( Всё делаем через фирму). Всем добра и удачи.🤟🌲