PR CUAET
-
UCC представляє особливий інформаційний вебінар "Канадська програма возз’єднання родини для українців”. Не пропустіть цей інформативний БЕЗКОШТОВНИЙ вебінар! 📅 Дата: понеділок, 18 грудня 2023 року 🕖Час: 19:30 за східним часом (EST) Реєструйтеся на сайті Інсайти Eкспертів | Expert Insights! www.ucc.ca/expert-insights/ ___ UCC is pleased to present a special informational webinar on Canada's Family Reunification Program for Ukrainians. Don't miss this informative FREE session! 📅 Date: Monday, December 18, 2023 🕖 Time: 7:30 pm EST Register on the website Інсайти Eкспертів | Expert Insights! www.ucc.ca/expert-insights/
-
о, то панікувати зарано) дякую!
-
Я згодна, кожен буде робити як вважає за потрібне
-
Так, я читала закон. Дякую!
-
Вона видана українським консульством і на ній містяться українські слова, та печатка українською мовою. Навіть якщо назва консульства дублюється з іншого боку, це помилка вважати що її перекладати не треба. Так сказав імміграційний адвокат. Звісно, офіцер може не звернути увагу на це… але, якщо зверне, то можуть бути проблеми. Воно вам треба? Він сказав якомога точніше готувати всі доки щоб у офіцера не було навіть бажання причепитися до чогось.
-
шановна громадо, таке питання: чи хто відновлював свідоцтво про народження через консульство? інет пише, що їм дали повновагу видавати дублікати.. бо через Дію мені пише, що помилка данніх.. скоріш за все в радянські часи записали російською, потім паспорт та реестр мовою.. на місці встановити ніяк - з Маріуполя, все вщент погоріло.
-
Ці посилання з сайту ircc
-
Ви впевнені?
-
Для статистики: 3 ноября 2023 отправка заявки 16 ноября 2023 запрос на оплату биометрии, в тот же день оплачено. 04 декабря 2023 письмо-запрос на сдачу биометрии 13 декабря 2023 сдача биометрии.
-
Можна і треба на місці оплатити карткою через термінал. Але вони приймають дебетові картки тільки.