PR CUAET
-
PR з цим законом чудово допоможе, за умови, що ви плануєте лишитися в Канаді. Маючи PR вам закордонний паспорт у іміграції не потрібен, крім як для подорожей закордон. Прострочений паспорт не повинен завадити отримати громадянство, адже є кейси у китайців і білорусів, коли вони давали LoE з посиланням на відсутність дійсного паспорту з об'єктивних причин, і отримували громадянство. Головне для українця отримати PR, бо на етапі отримання PR, дійсно, можуть завернути за прострочений паспорт. Далі проблем нема!
-
Але АОС колись запустять😂
-
А це вже найтяжча перепона на шляху до спокою і визначеності)
-
А ще є купа кейсів іранців. Причому іранцю з проблемами на батьківщині важко отримати PR, дехто подавався 2-3 рази до апруву. А от з отриманням громадянства проблем не виникало. Так що відставте паніку усі, і займіться отриманням PR! Це на даний момент єдиний шанс задоджити підлянки з боку влади
-
Согласен, вопрос только как получить этот PR
-
PR з цим законом чудово допоможе, за умови, що ви плануєте лишитися в Канаді. Маючи PR вам закордонний паспорт у іміграції не потрібен, крім як для подорожей закордон. Прострочений паспорт не повинен завадити отримати громадянство, адже є кейси у китайців і білорусів, коли вони давали LoE з посиланням на відсутність дійсного паспорту з об'єктивних причин, і отримували громадянство. Головне для українця отримати PR, бо на етапі отримання PR, дійсно, можуть завернути за прострочений паспорт. Далі проблем нема!
-
Перенесено в флуд t.me/prcuaet/9273 @zubrrr777 @Gena15890
-
А з Украины кто делает?
-
Ну, мені не приходило взагалі ніякої відповіді. Проте tax refund я отримала. А GST credit та Climate rebate ще ні Але я в себе в кабінеті вже бачу дати, коли мені їх буде надіслано Але я після подання декларацій зареєструвалася на сайті CRA, отримала код входу поштою, і тепер можу коли завгодно заходити в свій кабінет і бачити, що там та як. І всі (або майже всі ) так роблять
-
Вітаю! Підкажіть, а десь можна перевірити інформацію яку подавали на візу CUAET?
-
Хотів додзвонитися сьогодні до CRA і час очікування 2-2,5 год(думаю через те що передостанній день подання декларації) Треба сходити в H&R Block, вони мені подавали декларацію. У мене є один знайомий який як і я чекає після подання першої декларації. А також мені зустрічалися повідомлення в іншій групі пару тижнів тому що після подання першої декларації чекають довго. Питаю чи є в когось якісь зрушення
-
старайтеся її використовувати тільки для надійних оплат. все решта - кредиткою
-
не було в мене проблем. вже користуюся 2 роки
-
А ще скажіть чи безпечно платити cra з дебетової онлайн ? Після того, як ми якось в реджістрі заплатили кредиткою онлайн , по ній було фрод
-
збережіть її. і зможете оплачувати будь що в неті
-
на сайті RBC банку зайдіть в особистий кабінет і згенеруйте(створіть) віртуальну картку. тобто по вашому дебетовому рахунку створиться підвʼязана звичайна карта (з cvv кодом)