PR CUAET
-
Думаю він вигідніше в моменті й в тому, що вони очікують зниження швидкості росту цін на купівлю. Хто зна.
-
після AIP (перший апрув)
-
Дякую! Але чомусь з WISE не відправляє теж. Мабуть зв'яжуся з їхнім представником.
-
Скажіть, може хто знає - якщо їдеш з дитиною без чоловіка (в Україну чи у відпустку) - а у нас різні прізвища - то чи достатньо українського свідоцтва про народження щоб доказати шо то моя дитина, чи треба переклад на інгліш зробити? І чи можна такий переклад зробити в Канаді?
-
Що таке подача? Прийняття номінації в кабінеті? Та то може бути і пару років. Федеральний етап дуже непередбачуваний. Там зараз 2 млн необроблених заявок
-
Підскажіть будь ласка, в кого незакінчена вища освіта (я навчалась на бакалавра 5 років, але перед дипломом влітку була відрахована, так як поїхала в іншу країну працювати) чи може Wes оцінити якось цю освіту? Є лише довідка з роками і оцінками. Можливо як спеціаліст чи ще щось чи потрібен саме диплом?
-
Тоді у вас один шлях - вказувати чоловіка як accompanying dependant. Ви всі разом з чоловіком і дітьми в одній заявці, ви основний аплікант. Оплата за всіх одразу. Окремо без вас ваш чоловік не може претендувати на ПР по цій програмі. Біометрію треба буде перездавати і вам, і чоловіку. Це можна зробити і в Україні.
-
cfr.forms.gov.ab.ca/Form/AINP13484 На самій формі пише що то форма для Адвентрдж Імігрейшен Програм, що є самою загальною обгорткою для всього. Але по кожному стріму всередині теоретично може бути що нема куди її завантажувати, тому хз
-
Кому цікаві терміни DHL та й взагалі виготовлення паспорту, то мій досвід. 8 лютого подав на паспорт, 7 березня паспорт виготовлено. 15 квітня оплатив доставку DHL і заніс паперову заявку на доставку до консульства (Торонто). 29 квітня з'являється трекер DHL, 6 травня доставлено до консульства. Завтра поїду забирати.
-
Можно ли выезжать депендантам с Канады на федеральном этапе на пару недель ?
-
Можна, якщо Ваш розгляд не на стадії отримання eCoPR.