PR CUAET
-
Якщо ви збираєтесь подаватись на PR, то краще бути найманим працівником. Якщо вам це не важливо, то тоді треба розібратися які у вас цілі в житті і на основі цієї інформації будувати відповідну стратегію.
-
Доброго дня, хто та де перекладав довідки про несудимість з України та Європи. Який саме переклад мені родити для IRCC звичайний, чи від сертифікованого перекладача. Зовсім вже заплутався.
-
Проблема глибше, багато хто набрав іпотеки в ковід (навіть 2 ий 3ій обєкт) під 2 % , в ковід і до нього, в кого варієбл % ті вже попали і платять в рази більше з кожним підвищенням %, а в кого фіксед був то зараз у людей перепідписання договорів на нових умовах і %% , тому щомісячний платіж виростає в 2-2.5 рази , а зп як ви розумієте не виростає в 2 рази). Тому люди і продають, а ціни падають. В нашому районі багато будинків продається, я в Торонто.
-
Ця програма створювалась з урахуванням ситуації з чоловіками. Звідки ж тоді всі ці заморочки супроводжує чи не супроводжує , категорії, тощо. Якщо будуть законні перепони виїхати з України умовно у «всіх» чоловіків після жовтня, то якось їм ( ircc) прийдеться це врегулювати.
-
Я трошки вище писала, що в нас була інспекція від попереднього потенційного покупця. Нас на той момент влаштувало. Як ні, можливо б шукали б через знайомих або довірились рієлтору (вони мають кого рекомендувати - інспектори, юристи, будівельники ітп.) Коли ми самі дивились будтнок, нас все влаштувало. Інспекція по суті не обов’язкова, але звісно бажана) нам підказало додаткові нюанси, які ми не знали і не помітили б. Якщо маєте, кому довіряти, то звісно обирайте їх. Гарантії, я думаю, вони не дають точно. Ймовірно є певні вимоги до їх діяльності, як-то сертифікати/ліцензії ітп, але ми вже цим не цікавились. Ну і страховка у них скоріш за все є.
-
А є таке практика, коли заявка сімейна і комусь дають Пр,а комусь ні? Це не підкол, я щиро цікавлюся.