PR CUAET
-
В мене є дійсна туристична віза, дійсна куает і ще вклеюють третю
-
Так, то вже буде віза для отримання пр
-
Усім вітання ! Підкажіть будь ласка у моєї старшої доньки віза по гует закінчується в старому паспорті в 2025 році .Є новий паспорт де потрібно вклеїти візу ,підкажіть подальші наші кроки щоб в новому стояла канадська віза ? Дитина в Канаді вчиться у школі 16 років
-
Скажите пожалуйста, а вы при подаче аппликации на PR помимо военника ещё какое-нибудь loe прикладывали? Потому что я так думаю лучше сразу объяснить почему не служил, но не вижу куда это приложить, только форму для военного билета вижу Это ещё на этапе подаче аппликации, не при дозапросе
-
Максимум, при самом лучшем раскладе могут давать визы на больший срок для тех кто в Украине. Это их компетенция. Повлиять на возможность выезда из другой страны это точно не их возможности. И наверное сохранять статус пиар человека, который не принял его из-за невозможности выехать, это совсем невероятное решение, как бы весомы не были причины.
-
Остапе, порадьте будь ласка (мабуть буде корисним для багатьох). Ситуація наступна: виходить термін ворк перміту... планується податися на продовження десь близько до останнього дня дійсності поточного ВП (згідно із часом по UTC як написано на сайті), щоб мати як омога довший Implied Status який дозволяє продовжувати працювати доки не надійде відповідь по продовженню ВП. Але хто знає - може відмова буде. Тоді із відмовою прийде вимога покинути країну у 30-денний термін. Але ще є діюча Візітор Віза. Тож питання наступні: 1 - Чи можна в той самий день коли подався на продовження ВП податися також на Visitor Record (він теоретично робиться швидже) щоб у випадку відмови продовження ВП людина залишилася в Країні у статусі Візітер? 2 - І якщо наприклад відмова по ВП приходить раніше ніж відповідь по Visitor Record, чи відсутність відповіді по Visitor Record продовжує легальний статус чи навіть Implied Status (дозволяючи працювати?).
-
Скажіть будь-ласка, коли йдеш подаватися на паспорт - зразу треба щоб вже було заплачено DHL і їм принести підтвердження оплати? Чи спочатку ти в консульство тільки приносиш заяву заповнену на DHL, а платиш як вже виготовлять? Хотіли зразу наперед заплатити тільки не знаю чи так треба/можна?
-
Я в відносно довільній формі накатав таке сам, взявши за основу reference letter. Інформацію взяв з офіційного сайту ) Спочатку HR теж не розуміла що я в неї хочу, написав сам, вона тільки апрувнула )
-
На сайте все написано
-
Читала, що паспорт має бути не меньше 2 років, а якщо меньше, то не можна подаватись?