PR CUAET
-
Нам теж вчора в Едмонтоні консул відмовив, донці 16, айді немає, вилетіла з України до 14 років
-
Пока никак. Написали письмо в то посольство, где меняли - ответа нет. И всё зависло. Самое интересное, что мы дочке меняли в прошлом году детский загран и была такая же ситуация. То я писала письмо, нам ответили буквально через четыре дня, что всё аннулировано. Я переслала ответ в Оттаву и паспорт сделали. Но это посольства в разных странах.
-
Дякую !
-
Доброго дня, підскажіть хто подавався на продовження work permit спільною заявкою з дружиною/чоловіком, як довго ви чекали на відповідь, ми ще подались в лютому, і досі немає ніякої відповіді. Чи можливо так коли спільна заявка то довше займає розгляд ?
-
Ну вот для дочки я делала паспорт находясь в Канаде. Написала на сайт посольства в Израиле, где мы предыдущий паспорт меняли. Нам ответили через четыре дня, фактически через два рабочих. Паспорт аннулирован. После этого я написала в Оттаву и они начали делать паспорт. Получили в обычный срок.
-
Можливо. Я там була з 10 до майже 6:)
-
Подались 9 січня — чекаємо
-
У людей перед нами з дітьми 14 і навіть 15 років прийняв документи. Саме на «дорослий» паспорт з 16 років не бере, я так розумію
-
Це так дивно , чому так (
-
В Україну точно не буду. Можна зробити ID в ДП «Документ» в кількох містах Європи і в Стамбулі. Якщо вже доведеться летіти, то кудись туди. Але я не уявляю, як мені це зробити і де на це взяти гроші
-
С 10 грудня чекаємо 🤯, сімейна заявка з одного аккаунта
-
Мій таймлайн: - 2 квітня ВЕС отримав документи від вес і почав їх обробляти. - 22 квітня прийшла дата що документи будуть готові 17 травня - 10 травня отримала евалюацію. Мій диплом відразу був на двух мовах - укр і інгліш. Після 10 робочого дня від отримання я почала писати у вес листи і їм телефонувати, так як вони обіцяли 7 роб днів обробки. Після отримання дати знову написала лист, що вони затримали мій перший етап і я дуже прошу мій запит прискорити. На що мені сказали, що запит прийняли і будуть намагатися надати готовий докумен раніше дати. Ось і отримала на тиждень раніше. Всім гуд лак!