PR CUAET
-
На жаль ні. Дуже мало часу залишається, але теоретично може вспінете отримати eCoPR до жовтня, і пожати по програмі для родичів. Але шанси мінімальні
-
Я не чоловік, але подавала 10 квітня і процес завис, документи подано на перевірку і все більше нічого не міняється🤷♀️
-
Вам не в цей топік. Бо він для тих в кого в Канаді є родичі в статусі PR/citizen. Але загалом для вас шлях такий - подача на візу чоловіку на підставі вашого статусу worker (assuming you have WP). І він також може отримати open WP на основі вашого. На PR подача то окрема історія.
-
У мене BMO кредитка так реагує на оплати онлайн постійно, я уже раз 100 їм дзвонив
-
Скоріш за все банк блокує транзакцію, треба дзвонити казати що це дійсно ви хочете зробити оплату/донат
-
Канадська кредитка?
-
Вітаю! Я тільки зайнялася цим питанням. На сайті на програму MPNP немає інформації про WES, проте від всіх чула, що освіта додає бали. То він має сенс чи ні?
-
Сначала федералы, потом квебек, потом снова федералы. Я узнавала и у тех, и у тех.
-
Вітаю! Так, відправили в Едмонтон, 10дол. за документ. Повернули за тиждень.
-
Всім привіт! Чи є тут хтось хто переводив гроші через wire transfer з України якимось чином? Планую продавати квартиру і в кармані гроші везти не дуже хочеться. Сьогодні була в СІВС, то вони сказали що можна переслати без проблем, головне щоб підтверджуючі документи були. Тут вже питання по тому як гроші вивести з нинішніми заборонами. Дякую.
-
Скажіть, будь ласка, а де дивитися статус?
-
Miller Law, дуже гарна команда