PR CUAET
-
В магазині орбіт нотаріус завіряє. Працює в суботу.
-
Всім привіт, а не відомо коли можлива наступна дипломатична пошта? І чи в Торонто і Оттаву приїжджають паспорти зазвичай одночасно?
-
Вітаю Підкажіть будь ласка хто подавався на продовження visitor record для 2-х або більше дітей. Я створила заявку на одну дитину, залишилось завантажити документи. Хотіла одразу зробити для двох дітей. Але не бачу можливості додати ще одну заявку. Можливо щось не бачу. Може хтось підказати будь ласка? Чи тільки коли відправлю заявку на одну дитину з'явиться можливість подати іншу заявку?
-
Доброго дня всім. Мене просили поділитися застосунком для створення нашої хронології етапів отримання PR. Цей застосунок називається Countdown App. Для AppStore я завантажувала такий як на скріні, самий верхній. Думаю що для Android є щось таке подібне. В застосунку створюєте подію, пишете її назву і дату, і далі так кожну наступну подію. Потім можна побачити з самого початку скільки часу зайняв весь процес та всі його етапи окремо. Сподіваюсь, що для когось буде корисна ця інформація. Але дуже зручно робити всі етапи та наприкінці отримати хронологію. Всім добра та швидкого та легкого отримання PR😉
-
Так писали тут що дали на рік менше існуючого терміну… тут важко знайти логіку
-
Добрый вечер . Подскажите куда звонить IRCC если появились вопросы. Сегодня решила пересмотреть отправленные формы и выяснилось, что история путешествий пустая. Хотя я перед отправкой проверяла и все было. Проблема в том , что я даже не могу отозвать свое приложение , а ждать 2 месяца пока они проверят и дозапросят информацию или вернут мне файл обратно желания нет.
-
Отримала сьогодні повідомлення що мій ВП подовжили до 26 року
-
завжди дають новий документ перміту зі своїм номером. І цей документ має свій окремий термін. Тому офіцер на цей окремий воркперміт приймає окреме рішення по строку. І офіцер на це рішення на 99,9% зовсім інший, ніж приймав рішення по попередньому. І це рішення не обв'язково повязано з діючем воркпермітом. Тому другий воркперміт і може бути менш по даті, ніж існуючий. Бо це ніяке не продовження. Це новий документ і у нього теж саме обмеження - до 3 років. Ось цей офіцер і приймає рішення видати новий на 6 місяців, коли у людини ще є попередній , наприклад, на 1,5 року. Ну так цей офіцер вирішив. З цим нічого не подієш. Він діє в межах своєї компетенції.
-
Вітаю! Хто вже робив собі довідку/лист/протокол , видану поліцією в Канаді про втрату паспорту? Це потрібно, якщо за тобою зареєстровано 2 паспорти (протермінований і діючий) На подачу нового паспорту треба таку довідку. Яка процедура? Йти у найближчий відділ поліції?
-
Так
-
В вас паспорт до 26 року?
-
Wire transfer неможна за наказом НБУ окрім на навчання й щось ще. Wise вам в допомогу.