PR CUAET
-
У Walmart Surrey дешевше фото 16-17₴. У london drugs new westminster -25₴ Це в квітні2024
-
Ззаду прописати на штампі свої дані згідно інструкції на сайті ircc( ПІ, дата народження, дата зробленого фото вже має бути у штампі) Викласти поруч дві фото різними сторонами і зробити pdf-файл на телефоні (якщо є така опцвя) або фото і на пк зберегти як pdf. Уважно дивіться по інструкції розмір файлу і розмір самих фото у файлі
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка можливо хтось передавав слот своєму чоловіку ( у цивільному шлюбі), якісь документи потрібні? Чи написати лист консулу? Дякую.
-
Дякую)
-
Спросите Канаду, у нас cuaet мультивиза готова ехать в любой день, не будет ли проблем, документы требуют? Канаде самим житьё и работать, правда не поможет, выплаты и разные?
-
Всім привіт. А коли наступне відкриття слотів на Едмонтон?
-
Доброї ночі. Як отримати слот в едмонтон? Потрібно двом дорослим і двом дітям зробити паспорти 🙏🏻
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка з приводу документів, почула новину що якщо якщо свідоцтво про народження заламіновано то воно не підійде для подачі на пр, громадянство, наскільки це правда
-
Дякую але як раз немає вільних дат 🤪
-
go.mfa.gov.ua/ Заходите, авторизуєтеся, обираєте послугу, якщо є вільні дати, то записуєтеся.
-
Так розумію . Дякую . Може ви підкажете, мені потрібно мамі , мені та 2 дітям зробити паспорти то це треба 4 слоти ловити ?
-
Знаю, стежте тут за інформацією, тут пишуть про дати, коли будуть викладати слоти. Знаю, що на сайті і сторінці фейсбук Едмонтон теж дає інформацію про дати і час відкриття слотів. А далі як пощастить. Просто слот має бути на людину, яка замовляє послуги, тобто саме Ви повинні авторизуватися, щоб система побачила саме Вас. Знаю, що люди ловлять довше ніж по півроку. Я лише почала 😊
-
ребята возобновили альберта опортюнити или нет?
-
что это значит?
-
І я тільки почала 🤪 у молодшого закінчується паспорт в серпні і ось питання чи продовжувати чи робити новий бо кажуть що багато країн вже по продовженим паспортам не реєструють на літак навіть
-
Одна людина і одна послуга - один слот. Дві послуги на одну людину - два слоти. Мама повинна авторизуватися через свою Дію, дітей реєструєте на себе (принаймні так має бути). Продовжені паспорти, як написано на сайті консульства, лише для повернення в Україну. Я цього року відмінила поїздку дитини, бо паспорт продовжений - не стала ризикувати. Я б ловила слоти на новий паспорт, але якщо не вийде, то треба продовжити паспорт, щоб він був дійсний (бо потім проблеми можуть бути, моїм продовжували паспорти, які вже закінчилися, але це було в травні 2022 і ми їхали з Маріуполя). Я зараз ловлю слот на нотаріальні дії, а на паспорти почну ловити восени, коли старшій буде 16. Тож успіхів Вам 🌷
-
Добрий день. Вибачте якщо вже було це питання, по пошуку не вийшло нічого знайти. Якщо в розділі про навчання не вміщуються назви навчальних закладів (взагалі ніякі, ні ліцеї ні університети) - що робити? Прикладати окремого листа з повними назвами? Теж саме стосується розділу з адресами проживання за 10 років. Назва одного міста не влізає навіть на одній мові, а там треба ще й дублювати своєю мовою