PR CUAET
-
Я також думаю що продовжу хоча б щоб і візу продовжити і хелз карти дитині і спокійна могла тут жити і навчатися дитина а нові паспорти вже як буде згодом . Дякую Вам також успіхів 🌹
-
Надо плать только кредит картой. И выбрать всех участников. Я сестре платила своей картой кредитной. Я родственник канадский. А она мне перевела сумму. Советую платить всю сумму за аппликацию и биометрию на всех. На сайте написано что может другой человек оплатить
-
Вітаю усіх, Хочу поцікавитись, чи мали справу з тим, що після подання податкової декларації та отримання Notise of assessment, прийшов лист у кабінет CRA, що не можуть нарахувати Carbon Rebate, оскільки не отримали інформації щодо доходів, отриманих у 2023 році до прибуття у Канаду. Але ж ці доходи подавалися нами з чоловіком при здачі податкової декларації... Мабуть найкраще зателефонувати їм та запитати?
-
В Україні приходити з вимогами до фото і мучити фотографів. Найбільша складність там не підпис на обороті, а щоб сфотографували на справжньому білому фоні, а не вирізали і підставили фон. Всі українські фотостудії так роблять і це одразу завернуть. Там як коршун треба за кожним рухом фотографа слідкувати)
-
Вам треба подати форму Canada Carbon Rebate за 2023 рік. Заповніть форму RC151 і відправте її в податкову. www.canada.ca/en/revenue-agency/services/forms-publications/forms/rc151.html
-
Вітаю. Зараз це розповсюджені випадки. Краще за всього вам потрібно зателефонувати до податкової та продублювати дані які ви вказали в формі RC-151.
-
Я не юрист, але розумію так: - прохання відрізняється від вимоги необов’язковістю виконання, та відсутністю наслідків за невиконання. Тож, якщо за невиконання передбачені наслідки - ця вимога відміняє статус добровільності у вчиненні певних дій і такі дії є примусовими.
-
Дякую за пораду 🌹
-
Если дети оба до 16 лет, то вам нужно будет на них ловить слоты с двух аккаунтов вашего и мамы вашей, так как на одного человека не даст зарегистрировать два места на одну услугу (это совет чтобы не ездить в консульство по одному человеку в месяц-это в лучшем случае если слоты так часто будут открывать).
-
Хто народжував в Канаді і робив реєстрацію дитини в консульстві - у батька після цього з'являється свідоцтво про народження в Дії?
-
Походу эта недопрограма: 1 Если учет свежий,типа 2022 года какого то, то оно может подтянуть данные ВЛК и считает что условия соблюдены - данные обновлены. 2 Если не может подтянуть данные (старые, потерянные часть, нет в электронном виде или вообще дела нет) то на такой запрос алгоритм выдает «Розшук, идите в ТЦК» Печаль в тому что мы не знаем что прописано в ней след, либо формирует в Обереге и ставить Ред Флаг что бы ТЦК видело и занималось делом, либо на алгоритме просто выписывает Постанову о розыске и формирует админ дело. Ну потом рассылка. База массовая, непонятно вообще на каком этапе включается людская обработка. Ну и получается у кого дела потерянные или просто старые что не внесены в электроном виде, то они собственно ручно туда себя вносят и маячат =\