PR CUAET
-
На численні прохання, додав два нові типи консультацій до мого календаря (calendly.com/bosakimmigration). Тепер доступні такі послуги: Specific question - $100 - 30 min PR Strategy - $150 - 60 min Reviewing finished application - $250 - 60 min Urgent/After-Hour/Weekend Consultation - $300 - 60 min
-
Додзвонитись при тому в саме консульство схоже не можливо. Трубку перманентно ніхто не бере (я знаю що вони зайняті і справді працюють просто потрібна відповідь «так,паспорти прибули- ще не внесли в систему, чекайте коли зміниться статус або прижайте забрати»)
-
Ні, не зовсім. Proof of Funds це вимога до аутлендерів, мати певну чітко визначену суму на рахунку. Для нашої програми це не вимога, та і просять скоріше показати роботу як income source ніж гроші як settlement funds, але дехто показує гроші на рахунку.
-
Було менше 6 місяців кожен раз
-
Моя хронология: 02.09.23 подача аппликации 15.09.23 запрос на биометрию 22.09.23 сдали биометрию 20.11.23 approved in principal 12.03.24 military service request 26.04.24 Портал1 23.05.24 Портал 2 27.05.24 eCoPR Подавались с иммиграционным консультантом Марией Алексеевой и адвокатом Ольгой Senyshyn.
-
Доброго дня! Заповнюю анкету на федеральний етап і виникло таке питання: якщо ми з чоловіком декілька років підряд їздили на зимовку на Шрі-Ланку по 4-6 місяців - це буде вважатися як ми там жили чи просто travel? Потрібно ці поїздки заносити в addresses та personal history? Дякую
-
Підкажіть, як довго очікували карти після статусу photo in review with IRCC? Дякую!
-
Дякую, я це дізнавалася, на сайті IRCC написано, що зі Шрі-Ланки довідки не потрібні (може краще зробити скрін цієї інформації з сайту і прикріпити до інших довідок)?
-
Ну якщо по вашій програмі потрібно мати тільки full time, то треба брати Letter of Employment від роботодавця, де буде вказано, що ви працюєте 30 годин/тиждень. Плюс вам потрібно показати 12 місяців фултайм за останні 18 місяців. Це означає, що ви можете використовувати будь-які 52 тижні(пейстаби) за останні 78 тижнів де будуть відпрацьовані 30 годин