PR CUAET
-
Это точно.. у нас и паспорта на 2 года остались как раз.. остается ждать пока офицер посмотрит на наши документы для номинации хотя бы провинциальной..
-
Ждем с 26 апреля.Офис Монреаль
-
Доброго дня! Отримала новий Work Permit. Поділіться, будь-ласка, посиланням на Веб-форму, щоб загрузити в систему.
-
Привет! Подскажите пожалуйста брокера в Эдмонтоне. Спасибо!
-
Дякую
-
Сервіс Онтаріо. Той що в сіті холі
-
Я з жовтня ловлю )) На фейсбуці віднедавна почали повідомляти, особисто я бачила в кінці березня і останнє 14 травня у вівторок (на другу половину червня давали слоти, хоч я їх ніколи не бачила ). Тут в группі сподіваємося що завтра у вівторок дадуть слоти на першу половину липня. Мрію хоч на секунду побачити ті слоти, бо вже на інтернет та телефон сварюся 🤷
-
@OstapBosak доброго дня, отримала мейл з потребую підтвердити між іншим адресу і чи актуально в Канаді. В мене чоловік повертається в Канаду 4 червня (8-й день, а маю вислати відповідь протягом 7 днів). Нічого ж страшного, якщо я зараз в мейлі пишу адресу Канадську, але шо актуально поза межами і повертається такого-то числа?
-
Доброго дня, спільното. Можливо хтось дасть пораду. Сину 16 років. Хотіли б виготовити закордонний паспорт в консульстві України в Торонто. Однак маємо на руках 2 паспорти. Перший - термін дії закінчився, але був продовжений після початку війни ( є штамп про продовження терміну дії до 2026 року). Другий паспорт виготовили в Україні, він дійсний також до 2026 року. Перший не потрібен, хочемо виготовити зараз новий на 10 років, так як з 16-річного віку це можливо. Як поступити в даній ситуації? Можливо потрібно заявити про втрату першого паспорта? Можуть відмовити в консульстві, якщо син звернеться зараз із заявою на виготовлення ще одного закордонного паспорта? Дякую