PR CUAET
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка 🙏: Довідка про реєстрацію місця проживання в Україні Що це за документ?
-
Я писала на посольство в Оттаві. Але вони не уточнили до якого саме консульства прибула дип пошта. Надіюсь до Оттави.
-
А скан з паспорта підійде де вказано місце прописки?
-
Привіт І мене теж добавте )) Або велика вдячність адміну, за створення нової гілки для таких "БезпасСпартанців" які будуть обговорювати подальші дії, і кумекати "а шо робити" На рахунок Європи, ситуація не сказав би що краща. Більшість подавали як я, через "бусікі" ДП-документ, подався ще в лютому, паспорта не отримав досі, інфи теж нульц...якось так Моя ситуація теперішня, маю паспорт з візою w, до 07.25 року. Що мав їхати з двома паспортами, і хоч мати шанс, і абілкою на харизму, попросити офіцера відкрити WP на 3 роки на новий - канула в нібитіє. Прилітаю 03.06 - а вот " а шо далі?" після року перебування і якщо не зможу забрати новий паспорт...той ще буде квест.
-
В тої дівчини була доставка DHL я їй писала. Ми будемо чекати коли опрацюють і поїдемо забирати. Подалися 29 березня.
-
Підскажіть, всі сторінки перекладених документів треба нотарізувати? Мені відправили просто переклади з додатковим листом (де зазначено хто переклав і що вони нотарізовані), але на самих перекладах нічого немає (ні печатки, ні підпису, ні надпису). Це так повинно бути?
-
Дочекайтеся коли статус оновиться, якшо ще не оновили, значить десь лежить в купі пошти, якщо поїдете зараз хіба дарма час витратите. Мій паспорт був доставлений DHL з Києва за 6 днів, а в консульстві лежав майже 2 тижні поки його опрацювали.
-
Я дозвонилася!!!!!!!! Сказали пошта прибула. Чекати зміни статусу на доставлено. Вони опрацьовують. Оттава 🌸