PR CUAET
-
Це не чисто чоловіча група і я особисто знайома з 3 сім’ями, в яких дитячі паспорти були готові вже два-три місяці як і так і не доставлені. Сама шукала хоть якусь інформацію наскільки довго це займає часу тому і скинула. Не всі виготовлені паспорти приїжджають наступною доставкою - я вирішила що це варто уваги. Вдячна за Ваш коментар, надалі буду думати чи варто витрачати свій час
-
Вчора в посольстві було декілька таких ситуацій
-
Я думаю малось на увазі що світ не обертається тільки навколо чоловіків і ну іншим людям також потрібна інформація
-
Він прибув, але чоловічі паспорти просто не сканують як доставлені
-
Якби Ви почитали повідомлення в групі, то побачили би що вчора навіть тут писали це. Чоловік забирав паспорт дітей і побачив що в конверті з їх прізвищем і його паспорт, який не помічений як доставлений. Але його йому не видали До цього вже таке також говорили
-
Так, але підстави на подачу ті що і завжди. Просто зазвичай будучи візитором в Канаді на ВП взагалі не можна було подаватися (навіть якщо є ЛМІА). Потрібно було виїхати і подаватися ззакордону. Тимчасово ще з Ковіду, дали можливість подаватися на ВП тим хто в Канаді в візиторському статусі. Але умови надання ВП від цього не змінилися.