PR CUAET
-
Привіт. Чату рік! Хочу виразити в першу чергу подяку шановним модераторам, які витрачають щоденно години власного часу, щоб упорядкувати все тут, видалити негатив та агресію, зберігаючи чат мир та корисним. Просто величезна подяка професійному міграційному консультанту, а також просто чудовій та доброзичливій людині @OstapBosak, який за весь час існування каналу безкоштовно відповів майже на 10 000 ваших запитань (згідно статистики чату). Також подяка і іншим міграційним консультантам, які також періодично допомагають нам: @rubicon123 @slashkevych @OlegSchindlerRCIC @daria_canada @immiSasha @Kazka_Immigration @ataimmigration @AnatkaShultz Bohdana Lypovyk мігр конс% Yana Barbican Immigration Дякую також рекламодавцям, які розміщуючи рекламу тут таким чином фінансово підтримують український благодійний фонд ВЕЛИКІ СЕРЦЯ: Юридична компанія Гросмейстер яка допоможе вам з довідками про несудимість з різних країн, а також перекладом документів @Margo2145 Бухгалтерські послуги @tax_canada_accounting Львівське бюро перекладів Экспресс @TarasExpres Бюро перекладів @Igor_Isaev_Translator Один з кращих по відгуках міграційних консультантів Yana Barbican Immigration Підготовка до IELTS (IELTS HUB) @LanguageOn Міграційний адвокат @Lev_Abramovich7 який завтра на безкоштовному вебінарі відповість на ваші запитання по гуманітарній програмі.
-
Скажіть будь ласка,є якісь окремі години,для того,щоб зловити чергу,в яку навіть не відкриває система.Я так написала,бо ні єдиного разу не могла зареєструвати себе
-
не можу підключитись :(
-
А все я поняла , вы за провинциальную имеете ввиду
-
ні. просто пусто
-
Навіть додаткова вкладка не відкривається?
-
заходжу і з компа з віндовс, і в апп в телефоні. нічого
-
В данной ситуации главная проблема это ситуация с подачей, обработкой и получением паспортов категории мужчин 18-60, остальные граждане Украины имеют возможность сделать это беспрепятственно и если у них что-то не получилось или пошло не так или не смогли поймать слот то это уже вопрос способностей и желания. Поэтому больше здесь нужно сосредоточиться на решение проблем не защищённых граждан
-
Це ресурс мікрософту, чи нема у вас конфлікту з апле
-
переходжу по лінку, нічого не відбувається. Teams відкривається, активних трансляцій немає
-
Спочатку реєстрація, лінк з пошти
-
Але ж не факт, що то люди, які подавалися саме через війну. В мене знайомий (громадянин України) минулого року отримав біженство через расову дискримінацію в Україні (бо він неслов'янського походження). Припускаю, що серед аплікантів немало і таких, і людей з нетрадиційною орієнтацією.
-
зайшла. дякую. чомусь змогла зайти з іншого акаунту, робочого, не з того, на який реєструвалась