PR CUAET
-
А віза з середини Канади зараз вже платна, так?
-
Доброго дня, подавався на новий закордонний паспорт в Оттаві, 12 Березня. Місяц тому телефонував їм, казали що паспорт буде досталенно до них десь в середині Травня, з 21 Березня ніяких оновлень немає, але я бачу що люди Які подавались в Оттаві пізніше ніж я вже отримали свої паспорти. Хтось знає як наразі проходить видача паспортів чоловікам, взагалі можливо його буде отримати? Заздалегідь дякую.
-
Так, щойно на сайті IRCC прочитав до 31 березня було.
-
Мери браун помогает и с провинциальной и с Атлантикой. Вендис вроде тоже.
-
Добрий. Також подавалися сину в Оттаві, 20 березня. 29го травня приїхав паспорт в консульство. Будемо забирати, ми в Торонто, слот спіймали в Оттаві. Але сину 17, сподіваємося заберемо без проблем...
-
Зависит тоже от сектора где вы ищите. www.eventbrite.ca/d/canada--newfoundland-and-labrador/st-johns-nl/ Бывают разные бесплатные мероприятия, к примеру в секторе айти, с NL tech, бывают борд игры. Я нашла так себе отличный друзей, и много полезной информации и знакомств.
-
Ні, якщо не плануєте виїздити з Канади після 25 року
-
Доброго дня,підкажіть будь ласка,якщо я продовжила work permit ще на два роки,тобто в мене вже до 27 року ,а в паспорті віза стоїть до 25року чи треба переробляти ці данні в паспорті?
-
Что же моя карьера в IT после курсов так и не началась к сожалению(сейчас карьерное продвижение на втором плане нужно идти к PR), за ссылку спасибо ☺️приложение не плохое увидел пару интересных мероприятий!
-
Віза це право на вʼїзд до Канади. ВП - це право перебування в Канаді на законних підставах. Це два різних документа. ВП не дає право на вʼїзд, але дає право перебувати в Країні. Якщо ви не плануєте виїжджати з Канади, то вам і не потрібна віза в паспорті.