PR CUAET
-
Сейчас, к сожалению, без обновления своих данных в РЕЗЕРВ+ Консульство не предоставит свои услуги. Возможно, это временная ситуация. Будет дальше видно.
-
Ті самі критерії, які вже тут описували. Там основні 4 групи. Ось пост t.me/prcuaet/2427/106875 Також почитайте вимоги до програми, там теж вказано, які аспекти підсилюють кейс. Але скільки я читаю і слухаю, доходжу одного висновку - все дуже індивідуально.
-
Проходжу зараз тестові завдання на їх сайті і в мене дико підгоряє від завдань, де треба самому вписати слово/число/фразу. Наприклад, вписав 50000, воно не зарахувало його, вимагало 50,000 ( я комою). Чи вписав «static exhibitions», а вони хотіли « a few exhibitions», хоча по контексту обидва варіанти вірні. Чи є в когось поради на такий тип завдань?
-
В диктатурах тільки так і буває) Забрати в людей всі права та можливості для життя, а потім давати по трошку саме необхідне щоб не вмерли і люди будуть радіти як діти цукеркам
-
@OstapBosak Остапе, а підкажіть , будь ласка, а як бути в такій ситуації: я зараз заповнюю заявку на федеральний рівень по PNP програмі, номінацію отримувала на себе і сина. З березня ми почали жити разом з молодим чоловіком ( до цього просто зустрічались близько року). В заявку на номінацію я його , звичайно, не включала, бо не було ще достатніх доказів common law партнерства, і на федеральний теж я його ніде не зазначаю, бо цивільний шлюб тільки-но почався 🤷♀️.Розраховували, що він буде намагатися мігрувати окремо, а якщо не вийде , то після отримання мною ПР я зможу його спонсорувати. Чи означає це тепер, що якщо я зараз його не вкажу ніде, то я його не зможу спонсорувати в майбутньому? Заздалегідь дякую за відповідь!
-
-
Навіть якщо у Вас будуть всі відповідні Документи на вихід з Громадянства України, Президент має право роками цю заяву не підписувати. Так як в нього, за Законом, не існує терміну який забовʼязує Президента цю заяву підписати.
-
Як і усюд - досконала мова, зв'язки з суміжними професіоналами, ріелторами, проперті інспекторами, лоєрами, страховими агентами, а бажано і безпосередньо з банківськими працівниками. Ну і у брокерейдж-агенції бути готовою перший час виривати клієнтів. Тут так само як і з ріелторами, спробувати може кожен)
-
Что это за категория: «условно негодные»?
-
Так. Це ще один "нюанс". А взагалі, вам відмовлятися від громадянства, крім як для візитів в Україну й не треба. Якщо є другий паспорт, то у взаємовідносинах з іншими цивілізованими країнами ви вільні обирати будь яке громадянство з наявних (за невеликими виключеннями).
-
А Консул случайно ничего не говорил про тех, кто РЕАЛЬНО ИСКЛЮЧЕН с воинского учета по состоянию здоровья?
-
Тут у вас є певна гнучкість. Бо проживши тільки-тільки рік, ви не стаєте автоматично чоловіком і дружиною. Можливо ви ще не "доросли" до подружніх стосунків. І коли будете мати ПР - доростите. Проте якщо ваші стосунки зміняться навіть протягом процесу ПР, ви повинні про це повідомляти. І відповідно додавати людину до заявки, навіть якщо вже на етапі лендингу. З іншої сторони, якщо стосунки справжні, і є рік співпроживання (або готові одружитися), то можете зробити молодій людині подарунок у вигляді ПР )