PR CUAET
-
Yeg2?
-
Ні, не потрібно принаймні в Альберті. Якщо це робота в будинку для пристарілих, то так. Там роботодавець посилає на курси. А в приватному будинку нічого такого не потрібно. First aid позитивно вплине на кандидата (і це вже входить в категорію маст хев).
-
Так, де можна купити квартиру і отримати громадянство? 🙈 знаю,що в Туреччині, здається, внж можна отримати
-
Добрий день. Чи може хтось підказати, чи можна подаватись на цю програму, маючи громадянство України і Ізраїлю, якщо донька має громадянство Канади.Якщо так, то чи можна для подачі вʼїхати в Канаду по ізраїльському паспорту. Дуже дякую за відповідь.
-
На моє питання, що робити якщо я не маю війського квитка і його ніколи не було у мене. Та як у цьому випадку отримати новий паспорт, цей … відповів: «збирай валізу і $&@ в Україну воювати.» Ось і вся адекватність людини на такій посаді…
-
Доброго вечора, Сьогодні якраз в нас була зустріч по French Mobility, представниця IRCC пояснила, що ви не зобов’язані розмовляти/застосовувати французьку на роботі. Ви просто маєте доказати, що у вас є мінімум рівень 5 з французькою. На наступний тиждень матиму PDF презентацію, зможу вам скинути інформацію саме про це. (Напишіть наступного тижня). Ви територіально де знаходитесь?
-
Вітаю, підкажіть будь ласка як хтось був найближчим часом у консульствах США з питання оформлення нового закордонного паспорту, чи приймають чоловіків призовного віку з паперовим військовим квитком? Чи витребують QR код в Резерв + ? Поділіться будь ласка будь якою інфою) Дякую
-
6 мес. назад человек подался и получил номинацию, буквально недавно , у него писали part time но реяльно он работал почти full, но жюэто было где-то Декабрь.
-
Так люди,що за флуд з квартирами ???
-
Що таке НШ?
-
На сайті МЗС можна залишити відгук про робітників консульств. Під питанням 12 є посилання. Віце консул з Едмонтона Володимир Волкодав🤓 mfa.gov.ua/consul/forua/chasti-pitannya-shchodo-problematiki-z-dostupom-do-konsulskih-poslug docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfhZ0_IAELzdhqKWRoUIV-o-G1PrL_nkL4IccutC0c5LRqurg/viewform?
-
Не думаю,що хтось з вами поділиться,бо у кожного в листі є особисті речі, які ніяк не викинеш. Весь лист-це особиста історія
-
Якщо б був у Вас запит на новий медекзам, тоді однозначно для скорішого подальшого розгляду, краще було б зробити новий. Але у Вас його немає, тож поки його не буде, раджу писати і надсилати старий у вебформі.
-
@OstapBosak або може хтось ще знає, не знайшов вище. Підкажіть будь ласка. В цьому пункті. Якщо ти єдиний хто подаєшся, і ніхто інший ніколи не подавався з компанії. Писати 1, бо це по факту ти пишеш за себе і будеш кандидатом на розгляд. Чи писати 0 бо ніхто до цього не подавався?