PR CUAET
-
Доброй ночи! Может кто-то может подсказать такой ньюанс: я знаю что после подачи на номинацию нужно работать в той же компании до ее получения, но можно ли будет перейти на парт тайм? Или все равно нужно там работать Фул-тайм (работа ночная и муж уже «не вывозит») Спасибо!
-
Советуют самолётом
-
Раджу цей гайд про Disability Tax Credit.
-
А реально до іншого консульства звернутися? Може десь в іншому місті адекватний консул
-
Мені при оформленні другого паспорту та пані Тетяна так зрозумів питала з такою не знаю як по українській «ехидной» посмішкою а навіщо це вам другий паспорт я просто відповів що як що не помиляюсь то можу мати два правильно ? Можно було б 10 мати зробив би всі 10 після цього більше посмішки в неї тої злорадісної не було Побачимо прикро таке читати але добре що тримайте вкурсі і знаеш до чого бути готовим Сподіваюсь тут е робітнити того консульства і це прочитають то передайте тому вовкодаву що яким би навіженим той бик не був рано чи пізно на банці напишуть «тушонка»
-
Вітаю, підкажіть будь ласка як хтось був найближчим часом у консульствах США з питання оформлення нового закордонного паспорту, чи приймають чоловіків призовного віку з паперовим військовим квитком? Чи витребують QR код в Резерв + ? Поділіться будь ласка будь якою інфою) Дякую
-
Вітаю, підкажіть будь ласка як хтось був найближчим часом у консульствах США з питання оформлення нового закордонного паспорту, чи приймають чоловіків призовного віку з паперовим військовим квитком? Чи витребують QR код в Резерв + ? Поділіться будь ласка будь якою інфою) Дякую
-
Можна. Для програми цієї потрібно мати паспорт громадянина України та легальний статус знаходження в Канаді. І все це у вас є. А по якому паспорту ви заїхали - не має значення. Як громадянин Ізраїлю ви ще і можете податися на воркперміт по програмі для ізраільтян, щоб мати строк легального знаходження в Канаді більше 6 місяців - стандартного для візітера після в'їзду
-
Не 3?
-
Ну,мы берём по 35 за блок.если хотите могу скинуть контакт
-
Привіт, може хтось прояснити будь ласка)) На ЕЕ tech pathway, потрібно мати рік досвіду роботи, закордонний досвід роботи враховується. Далі треба Джоб офер, чи повинен він бути в тому ж НОС що і досвід? Чи просто з того списку професій що підходять? Тобто в мене досвід по професії яка є у списку, якщо знайду роботу по іншому НОС але теж з того списку це підійде? Чи потрібно підтверджувати кошти на рахунку? Хто проходив цей шлях, поділіться будь ласка, чи підтримують роботодавці, які є підводні камені?
-
Я думаю, що вам варто звернутись до свого бухгалтера за відповідями, так як вона зможе подивитись в системі або подзвонити в СRA за вас.
-
Через сторінку My Payment на вебсайті Canada Revenue Agency
-
Добрий ранок ! У мене така ситуація- минулого року син отримав новий паспорт(по старому паспорту давали стаді перміт), коли перетинали кордон то не встигли отримати новий через брак часу і нам сказали податись онлайн. Ми повернулись додому і зараз плануємо літом знову летіти до Канади - чи зможу я отримати новий стаді перміт в аеропорту чи потрібно подаватись онлайн ? Як краще зробити?