PR CUAET
-
Дуже дякую, бо я подала 07.05, в мене висить статус що відправлено на перевірку 08.05, а знайомі подались 10.05 то в них статус що документ виготовлено 16.05 але не доставлено до дипломатичної установи . Ось я і переймаюсь, чого місяць тільки перевіряють мої дані …
-
Так і немає потреби пакувати всі мільйони за один раз. По кілька тисяч це не так вже і не неможливо. Не думаю що в них є мета повернути прям всіх-всіх.
-
Із власного досвіду скажу що я особисто чекав депортації з одної європейської країни місяць, в мирний час дуже багато років назад, при умові що я сам собі купляю білет і у них були всі мої документи, тобто моя особистість була встановлена одразу і я повністю співпрацював з імміграційною службою, це не такий простий процес як вам здається, має бути узгоджено дуже багато факторів, у мене було декілька інтерв’ю і сотні запитань на рахунок цього всього процесу
-
В мирний час Дуже багато років тому Зараз інші умови і інші часи. І різні механізми можуть легко пристосовувати до нових реалій. Не варто сильно сподіватись на те що все буде так як було до того. Ще рік тому не треба було оновлювати дані через додаток. А 20 років тому і смартфонів-то не було. Все залежить тільки від того як Україна домовиться з іншими країнами.
-
Кто сдавал повторно медицину? Когда она подтягивается в личный кабинет? Две недели уже прошло
-
Паспорт до 2032 года
-
Добре давайте навпаки, ваші пропозиції без води будь ласка, розпишіть по пунктам що нам всім робити? Бо ці розмови не мають ніякого сенсу, я вам розказую власний досвід який я пережив ви ж зі своєї сторони лякаєте якимись догадками, я мінімум це якось неоднаково ⚖️ виглядає як гадання на кавовій гущі
-
Та хоч би погодились міняти ! Роблять, але так…на отвалі. Видно, як їм воно важко і не треба. Хоч декларацію зробили без питань, що здивувало, я боялася саме її