PR CUAET
-
Оце вірно) Хокей для них це прям життя
-
Я посивію, поки достукаємось від роботодавця взяти те що треба(( то джоб офер не можуть додати години та валідність , то референс не можуть додати обов’язки… шлють все , як є, в первозданному вигляді . Пʼю заспокійливі. Якась дурна ситуація, де від тебе залежить мало, від інших - все
-
Займатись фізичною підготовкою, пройти курси такмед і поводження зі зброєю 😂😂😂
-
Скажу так, до вересня минулого року, досвід був на рівні бонжур са ва?
-
Привет, кто может подсказать, по какому номеру надо звонить в CRA что бы получить HST/GST номер, а том милион номеров с ожиданием по 2 часа, дозвониться пока не могу. Прибыл в марте 2024, налоговые декларации не подавал. так что доступа в CRA аккаунт нету. да и в онлайн чате CRA говорят что без пдачи налоговой декларации мне в личный кабинет не попасть и не зарегестрироваться. Кто может помочь, прошу в ЛС обратиться или тут написать.
-
Здравствуйте,подскажите,а к письмам от друзей нужно прилагать их ID?Помимо указания данных в письмах. И еще вопрос,я так поняла более кратко в PDF форме заполняются причины соответствия программе (пункты 7,8,9 и т.д.),но так же отдельно уже обширное письмо офицеру о том же самом,плюс дополнения.Так?
-
пінгвіни зможуть , віримо👍
-
Поясніть будь ласка як тепер буде відбуватися подача по tech path? Створюєш ЕЕ ➡️ заповнюеш форму➡️чекаєш відповіді➡️отримуєш invitation to apply і тоді чекаєш того єдиного дня у місяці коли можна зайти на сайт? Чи якось інакше?? Взагалі нічого не зрозуміло😱😱
-
Монреаль, я і досі спілкуюсь виключно англійською