PR CUAET
-
А нащо йому id карта, якщо він живе тут?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка чи правда чи ні, щоб податись на ПР сім'єю, то потрібно щоб всі члени родини мали сертифікат про знання французької? Бо кажуть, що ніби Квебек змінив правила то ж тепер якщо хтось один не знає французької то отримати ПР неможливо
-
Дякую
-
Поки такой опції не має для цієї програми. Вона нова та експеріментальна. Але можливо під кінець року буде щось зрозуміло.
-
Так от я тому й питаю бо вагаюсь між less і none... Можливо у групі є люди, яким заповнювали юристи чи фахівці у даній сфері і знають точно і що мається на увазі? Не хочу помилитись....
-
Доброго дня. Якщо work до вересня 2025 року. На новий не подали. Чи є смисл подавати на Пр по цій програмі? Чи можна буде продовжити work?
-
Ви знаєте точно? Чи на власний розсуд?
-
Доброго всім дня. Не впевнена, що питання сюди,але... Чи є у когось поради по викладачам,які готують до здачі англ на еміграцію. Саме для цього, рівень англійської вище середнього, але хотілося б бути готовою до несподіванок. Заздалегідь дякую усім, хто відгукнеться
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка після проходження біометріі треба вносити корективи чи її передадуть і без моєї участі? Дякую
-
Ага, тільки без ID закордонний відмовляються робити. Сину 17 і думаємо як бути🫣🙁
-
Маю небіометричний паспорт з візою до 24 року 7 місяця, але маю і біометричний паспорт до 28 року,чистий.Може хтось знає як подати і де заявку на переклейку візи в другий паспорт і де і як його зарееструвати як що в ІRCC не вказували про другий паспорт.
-
Ми отримали статус PR, наш шлях: PROV./TERR. STREAM SINP - Tech Talent Pathway (NOC 21232) 18.06.2023 - подача на номінацію від роботодавця 09.08.2023 - подався на новий Work Permit щоб зняти обмеження з приводу обовязково маю пройти мед огляд. 10.10.2023 - фактично видана номінація, але роботодавець пропустив повідомлення 14.10.2023 - отримав підтвердження видачи нового Work Permit 20.10.2023 - фізично отримав новий Work Permit 23.10.2023 - по моєму проханню роботодавець перевірив номінацію, побачив і переслав мені Approval Letter 11.11.2023 - отримали свіжий витяг про не судимість, відправили запит в консульство. 04.12.2023 - отримали довідку про не судимість з консульства 04.12.2023 - сформували аплікацію на федеральний етап 05.03.2023 - запит на оплату біометрії, оплачена в той же день. 06.03.2023 - прилінкували аккаунт до IRCC 27.03.2024 - зарахували additional documents 27.03.2024 - отримали запит на здачу біометрії 27.03.2024 - також отримали документ Invitation to Pre-arrival services 05.04.2024 - здали біометрію 05.04.2024 - зарахували здачу біометрії 05.04.2024 - ми відправили лист на кризис форму про зміну фактичного місця проживання 06.04.2024 - зарахували background check 26.04.2024 - зарахували мед огляд, який ми здавали після прибуття до Канади (а у випадку дружини вона здавала її ще в Польші до прибуття в Канаду, її теж зарахували) 30.04.2024 - Final decision 02.05.2024 - portal1 03.05.2024 - відправив данні по portal1 10.05.2024 - додзвонився до IRCC, сказали все ок, треба чекати 29.05.2024 - вичитав на формах теорію що правильна адреса для відправлення даних по portal1 це [email protected], відправив копію даних на цю адресу 30.05.2024 - portal2, відразу ж зареєструвався, підтвердив що ми в Канаді, заповнив адресу і завантажив фотографії. 05.06.2024 - додзвонився до IRCC, у них упала база і сказали щоб я зателефонував пізніше, я собі запланував дзвінок на наступний день. 06.06.2024 - отримали eCorp
-
Податись на звичайну візу в IRCC порталі, я дитині просто подавала на візітор візу Але у мене її перміт підвʼязаний під новий паспорт(ми попросили у аеропорті, бо знали, що скоро закінчується і одразу їхали з двома паспортами) тому можливо хтось ще дасть відповідь, як правильно вчинити
-
так
-
Вітаю! Роботодавець без проблем робив Approval Letter?
-
Вітаю. Ваша декларація могла загубитися. Якщо відправляти поштою декларацію і вона таки потрапить в податкову, є імовірність, що вона могла загубитися в самій податковій. Найкраще це робити онлайн. Відправте податкову декларацію ще раз. Варіант 1. Якщо ви не винні гроші, то просто відправте продубльовану декларацію. Варінт 2. Якщо ви винні гроші, то додайте до декларації чеки з Canada Post і скріншоти із трекінгом, як доказ того, що декларація вчасно потрапила до CRA.
-
да если вы открываете Family RESP то вы можете подключать туда будущих детей. И если какой-то из детей откажется получать высшее образование или излишек денег останется - то на Family этими деньгами может воспользоваться другой ребенок, а на именном RESP - останется только забрать и потерять то что вкладывало государство так нам обьяснял менеджер в банке