PR CUAET
-
Чоловіка для чого ставити? Він і так законний опікун. Чоловік помер,син залишився зі мною. А як інакше?
-
У чому принципова різниці між RESP та Family RESP?! Кількість дітей?!
-
Здається, що 2
-
Реєстрація HST/GST номера відбувається онлайн на сайті CRA. Якщо вам потрібна з цим допомога, запис на консультацію з бухгалтером за посиланням нижче: taxcanada.accountant/ua/contact-2/
-
У нас з дитиною була схожа ситуація, номінацію отримали, все ок
-
Жесть. Держава дуже любить своїх громадян…
-
Я зараз задумалася над цим питанням і почала шукати правові норми 😊 Як будуть результати - напишу.
-
Зараз багато розмов про те, що консульства не видають новий закордонний паспорт без ІД. На сайті консульства України в Німеччині це чітко навіть написали. Але в Німеччині є ДП документ. У мене дочці треба міняти паспорт. Коли їй виповнилося 14, ми вже були в Польщі. Там я консультувалася, і в ДП документ мене завірили, що ІД їй не потрібне. Тож зараз я, мабуть, попрошу знайомих в ДМС дати мені роз'яснення і спробую дізнатися в консульстві в Оттаві, якщо нічого конкретного не знайду в Інтернеті. Бо летіти в Європу аж ніяк не хочеться 😊
-
Дякую
-
У нас взагалі ціни до небес піднялися. Якийсь жах. Тепер думаю чи не купити краще в Туреччині на березі моря квартиру, там гарантовано внж отримаєш, безкоштовне навчання для дітей і медицину
-
Гарантовано в мусульманській країні з напів диктаторським режимом?
-
За неделю автоматических проверок ни разу не удалось встретить свободный слот на 2025 год. Не то что на 2024
-
Зараз з цим важче?
-
Подивіться чи ви можете оформити Smile Ontario для дітей
-
Доброго дня. Підкажіть, цікавить хто скільки чекав на пластик карти пр ? Дякую
-
Раджу вам підписати декларацію ІММ5409 і докласти документи з CRA або т4 і решту документів що маєте на руках