PR CUAET
-
Мова йде про Квебек
-
www.alberta.ca/system/files/custom_downloaded_images/lbr-aaip-alberta-opportunity-stream-checklist.pdf
-
Але все одно не виходить
-
Не можу більше тижня зробити link аплікації, пише , що не бачить аплікацій . Вже не знаю , як зробити
-
Підкажіть,чи потрібно змінювати permis de travail на permis d’études,якщо навчання триває 1800 годин(13 місяців)?Йде мова про DEP. Недавно дивилася відео в youtube,там виступала одна адвокат з питань еміграції (запис був у лютому цього року),і вона говорила,що змінювати не потрібно,бо пвтоматично стаєш іноземним студентом (а не пільговим)Але тут багато пишуть про зміну на стаді перміт.,і я вже запуталась.Порадьте,як бути
-
Він є
-
Забрали паспорт чоловіка Оттава. Прописне з 2016 підійшло. Сказали після 18 червня без Реєстр+ навіть не пробувати зʼявлятись.
-
Забрали паспорт чоловіка Оттава. Прописне з 2016 підійшло. Сказали після 18 червня без Реєстр+ навіть не пробувати зʼявлятись.
-
Не виходить , пише не бачить аплікації
-
Доброго дня. Ви вже писали їм що до номеру справи? Мені трошки лячно, може якийсь технічний збій. Чую що ті хто зимою подавали на номінацію вже її отримали, не українці, не констракшен або по медицині…