PR CUAET
-
Особисто я вважаю, що можна натренуватися суто на іспит і з меншим французьким, ніж 7. Треба зрозуміти завдання і готуватися під них. Це що стосується усного іспиту. Щодо аудіювання, то треба відповісти мінімум на 22 питання з 40, щоб отримати В2. Спочатку питання йдуть смішні, дуже легкі, потім по наростаючий важче і важче, але перша половина більш-менш. Таким чином, набрати 22 бали реально! Я використовувала для самостійної підготовки програму MastertefEO bento.me/atfmontreal?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAaZ-x8CJgoOTBruMmtpHA0PTCt_Xub3H96Hzxf5XJmU7dDkxYtBHe2L54Rw_aem_AXp1EFuH6ReGfOxTG9XnEvgJm0X1gnn1UaKFhabk_e9dPnaQ8GnuhjVXJGbYt3Ygi_voPcFrtOBkmMCdZ_k3TLzB І ось книжка для підготовки, про неї вже писали, здається.
-
Доброго вечора! А скажіть будь ласка,який офіс вас розглядав?
-
🔴Рахунки військовозобов'язаних, які вказали фейкові адреси в Резерв+, можуть заблокувати, – «Судово-юридична газета» Поштове повідомлення, де проставлено відмітку про відсутність особи за адресою, яку військовозобов’язаний вказав у Резерв+, може вважатися підтвердним документом для того, аби ТЦК не складало протокол, а відразу виносило постанову про накладення штрафу. #новини
-
Выбор только в том, какую из двух повесток игнорировать - ту что на влк, или ту что на обновление
-
Спасибо! Я без детей. И форму уже отсылала, только не помню какую. Это вы дали другие формы?
-
Не дивилась. Спитаю спочатку у волк клініці. Думаю, що вони допоможуть.)
-
‼Уряд дозволив онлайн ставати на військовий облік тим, хто постійно проживає за кордоном, — представник Кабміну в ВР Мельничук. Передбачено постановку на військовий облік призовників, військовозобов'язаних та резервістів, знятих з військового обліку у зв'язку з вибуттям за межі України строком понад 3 місяці, без особистого прибуття до ТЦК. Такі зміни були внесені сьогодні на засіданні Кабміну. #новини
-
@bandermobill [679101805] попереджений (2 of 3). Причина: політика у окрему гілку
-
Доброго дня, цікавить питання чи треба здавати IELTS по програмі возз'єднання сім'ї?