PR CUAET
-
Це ви той юрист, який наполегливо радив усім не подаватись на гуманітарку?
-
Дуже дякую. Напишу
-
Вам потрібно зателефонувати в CRA і усно їм надати інформацію про доходи за 2023, 2022,та 2021 роки.
-
А що саме Ви в них питали? Саме про картки? Я теж чекаю з 14 травня, треба виїхати через деякий час, теж хотілось би прискорити процес виготовлення
-
Дуже вам дякую за відповідь! Буду пробувати дзвонити. А де знайти номер телефону?
-
Нам по дитячим теж прийшло такого роду повідомлення, що не можуть нарахувати хоча всі форми були надіслані при оформленні. Тільки телефонний дзвінок допоміг, нарахували через два дні після дзвінка.
-
А почему пришло такое письмо?
-
тут взагалі смішний кейс міфі який вам видає сертифікат його не визнає для міграційних цілей за 2021 року а от федеральний уряд для громадянства визнає
-
Когда финансовая помощь США будет освоена, снова станет все необязательным как было раньше. Пока ещё убедительно делают вид, что мобилизация для всех, а не только для бедных и наивных
-
Я телефонувала за номером 1 (800) 387-1193 Подивіться в листі можливо є номер за яким телефонувати.
-
А там тільки англійською мовою розмовляти, не має україномовного сервісу?
-
‼️Study permit : нові умови для отримання ‼️ Щоб отримати study permit, тепер потрібно заздалегідь отримати ще й дозвіл провінції на навчання, тобто provincial attestation letter. Цим листом провінція підтверджує, що заявник потрапляє у квоту, яку для цієї провінції виділила федеральна влада. Не потрапляє у квоту — немає attestation letter — заява на study permit буде повернена разом із держмитом. Є винятки: наприклад, attestation letter не потрібно учням до 12 класу школи включно, студентам для навчання в магістратурі або докторантурі / членам сімей власників WP/SP - повний список і всі потрібні подробиці є в інструкціях, які сьогодні опублікувало міністерство імміграції: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/temporary-residents/study-permits/attestation-letters.html #sp #studyPermit #навчання #ДозвілНаНавчання
-
В листі немає(( дякую, я теж знайшла цей номер на бланках 151 форми. Ще раз дякую!!!
-
Спасибо большое! Я при подачи почему-то именно ее пенсию не подавала, хотя уже сейчас есть NOA за 2023 год, куда эта сумма включена. Собственно, думала 1000 дол, погоды не сделает 🤣Просто теперь думаю, может быть правильно перечислять на счет ей каждый месяц сумму, чтоб было видно что мы ее содержим… Просто мне это уже не поможет, так ответ нужен в течение 30 дней, а для других это вариант. В целом, я тоже считаю, что раз заявки рассматривает гуманитарный офис, плюс в самом запросе ссылка на статью в которой указано, что Министр иммиграции может сделать исключение из «критериев», по факту отсутствия дохода отказать не должны… Иначе почему бы тогда сразу не указать как условие участие, что человек обязан себя содержать… Получилось много мыслей 🤦♀️😂
-
робота у них така, і ще й високо оплачувана