PR CUAET
-
Якщо перечитати всю цю гілку, то ви не знайдете нічого корисного та систематизованого. А лише страшилки про 65 листків справи, які іноді приходиться прикріпляти до кейсу. Дивлячись на це все, приходять отакі постіронічні жарти. Я впевнений, що є гарні професіонали, які допомагають, але не забувайте, що вони на роботі.
-
Для таких є багато провінційних економічних програм, лише треба зняти корону й працювати
-
Але те, що ті самі консультанти саме тут допомагають людям безкоштовними порадами та намагаються вберегти від додаткових витрат, ви не причитали?
-
Насправді, я вирішив зробити цю картинку, коли прочитав за гонорари, які просять адвокати та консультанти за підготовку кейсу, а саме 10-15 к, та навіть 5 к доларів. Та відсутність всякої відповідальності за свою роботу у останніх. Я знаю, як деяким людям важко заробляти гроші, особливо тим, які вимушено покинули Україну, попали під окупацію або втратили домівки.
-
Чи ви туди не добігли? Де захотілося "пожартувати", там і присіли?
-
Поділюся досвідом. Зразу наголошу, що я не консультант і всі поради суб'єктивні, базовані на гіркому досвіді очікування. З моменту AOR i оплати біо пройшло 4 місяці і вчора ми отримали омрієний лист з інструкцією. Скоріше за все до цього моменту ніхто не дивився аплікацію. Бо одразу після інструкцій прийшли запити на додаткові документи. А також змінився статус щодо біо (пам'ятаєте, там автоматом ставиться, що вони не потребують цього?). На офіційному сайті вказано, що інструкції мають прийти на протязі декількох тижнів. Якщо цього не стається- пишіть в кризову форму щотижня. Один з таких листів подіяв в нашому випадку. При чому відповідь прийшла на наступний день. Всім добра і удачі!
-
Дякую за відповідь!
-
Для "жартів" та подібного є гілка Flood. Не треба засмічувати тематичні гілки!
-
Вітаю! Вам пощастило, що отримали ворк перміт з новою датою, бо це документ, на підставі якого ви знаходитесь в Канаді. Віза вам потрібна тільки для в'їзду в Канаду, якщо будете кудись виїжджати.
-
Чи ви наскільки обмежені, що не розумієте жартів?
-
Я перепрошую, ви консультант? Якщо ні, то чого ви так бурхливо реагуєте?
-
Хтось підкаже, як на різдвяні працює в едмонтоні консульство ? На подовження паспортів
-
Є питання: Що робить маленький беззахистний українець, що приїхав по cuaet, на каналі де повно страшних україниських імміграційних консультантів та адвокатів?
-
Є ще якісь варіанти?