PR CUAET
-
Здравствуйте! Может кто то владеет информацией как и где скачать форму IMM 5710 для подачи на ворк пермит для ребенка (15 лет) . Может есть ссылки , спасибо большое!
-
4⃣😢
-
Да, он.
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, якщо у дітей продовжений паспорт, чи можна подаватись за цим паспортом на ПР? Дякую🌞
-
Вітаю, крутяк, ЕЕ ?
-
Все отмучался, с пересдачами)
-
Добрий день. Вибачте, розумію, що це питання вже всім наболіло. Я з дитиною підлітком зараз у Квебеці, майже 1 рік. Вже адаптувались, навчаємося, періодично працюємо. І все би було добре,поки я не зацікавилась ПР. І тепер думаємо переїзжати, адже про ПР тут ніхто навіть і не згадує(крім тих, хто має родичів і по Гуманітарній). Дуже засмутилась після розмови з консультантом: вам 46 років, Франсе 4 рівень, не здасте,з освіти технікум, по спеціальності не працювала, на фултаймі відпрацювать 2 роки не встигаєте. Шансів 0. Порекомендуйте, будь- ласка, провінцію, де в моїй ситуаціі було би не так складно, як в Квебеці ,отримати ПР? англійської мови незнаю, але якщо за 8 місяців з нуля вивчила французську на 4 рівень , то на це розраховую і з англійською. Головне, щоб була мотивація. Буду вдячна за інформацію.
-
Зрозуміло, Дякую
-
-
Як зробити link до онлайн порталу щоб слідкувати за справою?
-
Вот не помню, заверяла я или нет. Наверное на всякий случай заверила. У этого же переводчика есть услуга заверение канадским нотариусов. Я вообще на всякий случай позаверяла многое)))
-
странно, у меня 3 ссылки не считая вашего сообщения
-
Поделитесь опытом кто получал справку о несудимости с Израиля?Как это возможно сделать?п.с искала по поиску ничего не нашла🤔
-
Чисто теоретично так! Якщо вона не підійде то в консульстві мали б не завірити її. Але якщо взяти довідку з Дії не визиває проблем - однозначно робіть нову і відправляйте саме її в консульство, це буде правильно на 100% , без усіляких вагань. …. З приводу того скільки діє довідка… Вона безстрокова, якщо на території України, і має обмеження 6 місяців для витребування іноземними державами (саме таку ви і маєте робити). Тому можете ризикнути звичайно, але то втрата часу у випадку зі знаком «-». З мого досвіду: нам запросили вже після АОR замінити довідку про несудимість! Чому: не написали! По перше довідка була з Дії і тільки переведена без консульства, а по друге на час отримання АОР термін коли взяли витяг був більше 6 місяців.
-
І не треба звіряти?