PR CUAET
-
Дано - парень, 18 лет, законченные 11 классов в Украине, 6 месяцев опыт работы в Саскатуне, как General Labor (teer 5) Может ли без Высшего образования подаваться на SINP? Язык и поддержка работодателя есть. На оф.сайте, как-то размыто написано..
-
Пищите сюда. Вместе разберемся
-
Відправила витяг 10 листопада отримала переклад 29го. До Оттави. У звичайних конвертах 2 довідки у одному конверті.
-
Так
-
Я не Остап, але відповім вам тому що саме по цьому питанню консультувалась з Остапом. Так треба навіть якщо він не супроводжує. Лише є варіант коли ви створюєте окремий документ і додаєте його до аплікації, в якому ви просите офіцера не додавати цю людину до аплікації і що він чи вона не зможуть отримати ПР, і ви ніколи не зможете спонсорувати цю людину якщо плани зміниться. Цей документ треба завірити у нотаріуса також. І це все на розсуд офіцера, він може все одно вимагати всі документи і справки, незалежно від вашого прохання. Якось так.
-
Доброго дня. Підкажіть скільки годин за рік потрібно відпрацювати щоб можна було подаватися по провінційній програмі в Альберті?
-
Дякую за вашу відповідь!Тобто,Якщо залишити візітор цей,що є,просто відкрити нову візу в новий паспорт.Наступного року дитина виїде на 2 місяці за межі Канади.Коли буде повертатись,проблем не виникне,що у візитор інші дані паспорту?
-
Мені трохи простіше - я маю англе. Але франсе дається складніше😂бо 4 чи 5 мова(іспанська була колись факультативом в школі)
-
Дякую!
-
Тут бачила інформацію, що з Едмонтона відповідають швидше
-
А чому не у самому Торонто подавались?