PR CUAET
-
Час в запасі є? Тоді пробуємо. Я повністю згодна,що тут важко,бо більшість з нас англомовні. Але уявіть як люди приїхали не знаючи англ в інші провінції і поздавали IELTS на високі бали за рік життя в Канаді.. то чого ми тоді не можемо франц.вивчити.. Зможемо,спробуємо хоча б здати..
-
Дивіться. Є реальна еконіміка, в Канаді та Квебеку економіка свободного ринку, яка базується на рості споживання, тобто не на підвищенні покупної спроможності населення, а на сбільшені самого населення. Немає іммігрантів, не продається кока кола. І навіть місцеві патріоти у владі з їх популізмом це добре розуміють.
-
Її змінили в пару днів без великих анонсів
-
Коли їхали ситуація інша була
-
Я знаю,там одна мовна група. Але чому бити на сполох навіть не спробувавши,я не розумію. Якщо казати,що все тут так погано,то для чого було сюди їхати
-
Поки так. Далі не факт
-
У них спрощення бо румунська мова близько до франсе(як це не дивно для декого)
-
Ну, там 7 рівень лише розмовної французької
-
Ну та ладно Вам. Ви ж сюди їхали і знали куди їдете. Довго тут прожили і розумієте,що не все так погано тут. Он для Руминії та Молдови були спрощення. Може й нам зроблять,все можливо. А ні,то й ні,значить так і буде. Все йде як має бути.
-
Просто треба розуміти що рівень 8 це рівень місцевого що закінчив школу (франкофонну)
-
Тут проблема не в тому що вчити. Вчу і я. А от витягнути на рівень 7 з парт тайм франсе ото халепа) Якби мені дали пр і сказали - «пиши контракт що будеш ходити на франсе і інтегруватись» як це зроблено в айті пілоті - взагалі зеро питань
-
www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=www.hrblock.ca/&ved=2ahUKEwj55LTN_-mCAxVUvokEHaltDfgQFnoECAsQAQ&usg=AOvVaw1ba_t27jEI0JCVxofbGmlV
-
Яке посилання ?не зрозуміла.Link?
-
Ну, нам тут дуже подобається, тому французьку вчимо