PR CUAET
-
я десь про зарплату читала, що має бути медіана по посаді в регіоні. Щодо французької, то поки поза межами Великого Монреаля важливо мати тільки валідований офер) Але все ж можуть змінити як ото ввели вимогу по французькій для тих, хто в межах Великого Монреалю з червня місяця цього року в один день.
-
Шивініган не бачу в переліку місць Великого Монреалю. невже можна готуватися до екзамену з французької на лайті?) чесно кажучи, не знав, що беруть без французької за межами Великого Монреалю
-
Мне тоже не удалось пока увидеть слоты… А есть какие-то платные помогаторы, которые помогают поймать? У кого-то есть контакты?
-
але дещо важливе, чого я не знав, вона повідомила - про рівень зарплатні, який має відповідати посаді. до цього від жодних її колег в інтрнеті цього не чув
-
розмова у нас була десь місяць тому, але після того, що мені була надана купа несистематизованої інформації, я зрозумів, що потрібно все робити самому, а коли дізнався суму за її "супровід", то не лише зрозумів)))
-
Всім привіт. Відправила 14.11 довідку та все, що треба в Едмонтон в Консульство, з Торонто )) Сьогодні отримала свій і чоловіка назад, переведена, підписана. 2 тижні на все.
-
хех, ну поінт її про Монреаль, Лаваль, Лонгьой не вірний)
-
брали консультацію у популярної в тік тоці адвокатеси з Ванкуверу, яка має квебекську ліцензію, тому що тут починала свою кар'єру
-
Подскажите, пожалуйста, что надо писать в качестве названия диплома, когда речь идёт о школе до 8 класса. И когда речь идёт о школе с 8 по 11 класс?
-
а що у вас за адвокат?)
-
дякую, балів більше, французька є, реєстрація компанії в Шивініган
-
останній відбір був 13 листопада, брали з Монреаля і околиць з балом 609 і французькою. Ну і з не з Монреаля (Великого:) без французької, аби офер валідований був
-
Монреаль більший, ніж ми думаємо))) Весь список міст там нижче наведено)
-
взагалі-то, мені адвокат казала, що по аріма немає відбору лише з Монреалю, Лавалю, Лонгьой
-
Wow 😯
-
www.axl.cefan.ulaval.ca/amnord/quebec-RMM-carte.htm