PR CUAET
-
Я думаю, що це прорахований крок. Може ці емейли будь пів року надсилати) Там про терміни - ні слова) Тому просто чекати :)
-
Я тільки що переглядала один стрім і там консультанти багаторазово наголошували, що навіть якщо ви змогли, зареєструватися, то це не 💯 що вас виберуть, адже з новими вимогами до роботодавців, вони будуть більш жорстко перевіряти. А декларацію роботодавці іноді навіть не читають, а там багато документів треба надати, якщо виникнуть питання😢
-
Ого, як йому вдалося документи завантажити??
-
До декларації ті що перед документами
-
Найбільша проблема лишається квоти. Якщо зараз дозволити більше анкет надати, то в наступні місяці менше, а вони ж так пишалися, що тепер рівні можливості
-
Доброго дня, скільки ви чекали на запит на біометрію?
-
Має бути достатньо лише печатки перекладача і короткого абзацу про перекладача англійською мовою. Якщо вже робити афідавіт, то повний пакет такий: - оригінал або копія оригіналу документу - переклад з печаткою перекладача - афідавіт (може бути одразу двома мовами, тоді все) - якщо афідавіт лише українською, тоді ще переклад афідавіта англійською мовою, з печаткою перекладача
-
Для продовження візи намагаюся заповнити апликацію. Форму imm 5257 не пропускає. Якщо хтось знає порадьте будь ласка, що можна зробити.
-
Це вам дають папірець з яким ви без паспорта можете повернутись в Україну