PR CUAET
-
Не для гуманитарной
-
Не переоценивайте себя. Тем более, что я не военнообязанная.😁 Хорош флудить..
-
Якщо у когось є дике бажання поспілкуватися то переходьте в особисті повідомлення!
-
Дякую, але для того, щоб це зрозуміти потрібно знати який взагалі шаблон для кейсу, тобто з чого він складається.
-
@OstapBosak підскажіть, будь ласка, чи потрібно вказувати в аплікації незакінчену вищу освіту, якщо так, то чи потрібно додавати якісь документи?
-
Подскажите, кто в Монреале и знает украино говорящего или русскоговорящего менеджера из RBC банка.
-
доброго дня. підкажіть будь ласка, як ви в GC key перевіряєте статус заявки? я привязала заявку до кабінету ще в понеділок, але коли заходжу в GC key бачу лише сторінку з загальною інформацією, коли заходжу в розділ My application, там теж нічого. не можу розібратися, куди дивитися і де той статус заявки шукати 🥲
-
Доброго дня. Стосовно WF (workflow), чи треба ставити галочку? Це що, на кшталт тимчасової зайнятості?
-
Якщо анкети нормально завантажуються, то там немає такого питання
-
Доброго дня.Підкажіть, у нас є всі підстави подаватись за гуманітарною програмою. Але проблема в тому, що після подачі аплікації через 2 місяці спливає ворк перміт та паспорт у чоловіка та у мене? Чи дозволять перебувати в Канаді нам поки приймається рішення?
-
А ви можете вибирати країни там?
-
Вам адвокат потрібен?