PR CUAET
-
Мабуть краще писати для роботи
-
Думаю, что любой банк откажет при отсутствии фото в 45 лет. Это как бы недействительный документ. По крайней мере, и моно и приват отказали
-
Монобанк нормально принял канадский номер. Приват только украинский
-
Вітаю, шановні. Чи можете порадити консультанта/адвоката, хто спеціалізується по Квебеку (гуманітарна програма).
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, плануємо родиною їхати у Канаду. Хочемо одразу обрати провінцію І місто щоб не кататися по усій Канаді ще декілька місяців. Основне питання звичайно це програма PR щоб коли ми проробимо у Канаді потрібний стаж можна було податися та з більшою вірогідністю отримати. То мені вже зараз потрібні консультації міграційного консультанта чи це потрібно буде с годом коли ми вже у Канаді будемо десь працювати та жити?
-
Там потребує application number. Де його знайти? На сайті заявка в статусі Submit але номеру аплікації нема.
-
-
Так
-
Ітак . Ще раз хочу уточнити . Перепрошую, якщо ці питання задавались багато разів чи я пропустив . Але звісно як і кожен хвилююсь і хочу уточнень . Думаєм подаватись на гуманітарну програму з такої точки зору , що а вдруг повезе . Не така вже велика вартість . Справа в тому, що вірогідність не велика швидше за все . Двоє дорослих . Дітей немає . В окупації не були . Ми з Києва , тож останнім часом там відносно спокійно . Я розумію , що тут як повезе , тому в хочемо спробувати . Питання наступне , якщо не буде довго відповіді і ми зависнемо в очікуванні чи можемо ми без проблем подаватись на іншу програму чи потрібно чекати завершення рішення по гуманітарній ? Питання часу для нас грає роль , тому що ми лікарі і плануємо підтверджувати диплом в Канаді . Ми вже рік тут . Тож у нас залишилось два роки щоб здати мед екзамени і потрапити в резидентуру . Але для цього нам потрібен пр . Знаю , що іноді гуманітарна програма може затягнутись на кілька років очікування . То чи можемо ми податись на іншу поки розгляд триває попередньої ? Ще раз дякую
-
Дякую за відповідь.
-
Підкажіть, що за чеки? Це через нон-експрес ентрі на федеральному етапі? Я проплатила але ніяких чеків не слала. В якому випадку їх треба слати? І підкажіть будь ласка відразу лінку на форму де досилати і який текст писати? Дякую.
-
У меня было очень много поездок по миру. Я заполнял только в разрезе месяцев, не включая точное количество дней, так как это поле не было помечено как обязательное. Не думаю, что эти поездки сильно интересуют Канаду на этом этапе, пока только как справочная информация о вашей истории передвижений.